Misteri tumbuhan ditekan jadi rata - adakah UFO atau burung garuda mendarat?

CG Sponsors




dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,281
Reaction score
1,674
Points
206
Assalamualaikum geng CG. Den singgah library shah alam pulangkan buku & pinjam buku baru.

Kek bawah ni dpd tkt 2 boleh nmpk tasik library, yg jadi misteri adalah kesan rata atas tumbuh2an tepi tasik library yg dah lama den oerasan

adakah kesan ini disebabkan oleh;
a. UFO landing atas tumbuh2an tu waktu malam?
b. burung besar lepak bertelur kek situ spt garuda dtg waktu malam?

Apakah spekulasi & pendapat anda?
boleh datang & tengok sendiri ekekekeke

UFO-ATAU-GARUDA-MENDARAT-DI-TASIK-PERPUSTAKAAN-SHAH-ALAM-SEKSYEN-13.jpg
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,007
Reaction score
97
Points
80
Selalu kat sawah jadi benda ni....kena angin je...xigt ape org panggil
 

steelheart

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2012
Messages
787
Reaction score
69
Points
30
Geng2 kaki pancing tu bentang canvas buat port ... x caya try cari puntung surya kat situ..
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,281
Reaction score
1,674
Points
206
ok skt pencerahan, saiz area yg rata tu lgh kurang 20' x 30' tu

dan nak turun situ ado slope dlm 10' tinggi ke tasik bwh tu

dan pokok2 yg kena penyek tu bawahnyo bukan tanah keras, dio tanah lembap & berlumpur bwh tu

den cadangkan detektif conan CG sila lawati tapak

sapo2 youtuber nak banyak views sila lah buek copek2 content misteri ni ekekekkee :D
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,653
Reaction score
190
Points
43
betul jugak...tikar punya pasal la tu....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register