minta tolong kawan2 agen2 segala

CG Sponsors




fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
maaf kalau saya salah post topik di tempat tidak sepatutnya,..

macam ni, esok abang saya nak bercuti ke port dickson. tetapi hotel dah penuh. boleh tak siapa2 yang berkenaan offer nombor yang boleh dihubungi untuk mendapatkan tempat bermalam di port dickson?

budget dalam rm150 satu malam. #:-S kalau lagi rendah lagi bagus.:D
 
Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
maaf kalau saya salah post topik di tempat tidak sepatutnya,..

macam ni, esok abang saya nak bercuti ke port dickson. tetapi hotel dah penuh. boleh tak siapa2 yang berkenaan offer nombor yang boleh dihubungi untuk mendapatkan tempat bermalam di port dickson?

budget dalam rm150 satu malam. #:-S kalau lagi rendah lagi bagus.:D
Erkk besok? Cuti + Valentime, ade ke bilik kosong lg eh.. :-?:-?
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,005
Reaction score
208
Points
133
Aku nak bagi Leisure Holidays punya pun, aku belum bayar maintenance fees... Tu pun aku nak jual dah....
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
Erkk besok? Cuti + Valentime, ade ke bilik kosong lg eh.. :-?:-?
erm..tu la pasal..along saya tu saja bawa anak isteri pergi makan angin. dulu saya stay di port dickson. tapi sekarang dah duduk di selangor. makanya, nombor contact di port dickson pun banyak dah hilang..#:-S

erm,kalau x silap ada juga orang yang sewakan apartment atau kondo di sana. ada tak sape2? please...:(
 

MrKacanG

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
sok public rate mesti mahal punya tu pun kalau ada
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
Aku nak bagi Leisure Holidays punya pun, aku belum bayar maintenance fees... Tu pun aku nak jual dah....
erm..maknanya ape tu tuan?xda la ye?:(:(:((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register