Minta bantuan sebelum ajal

CG Sponsors




balqis07

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 27, 2010
Messages
30,953
Reaction score
294
Points
136
PENAMPANG - Seorang anggota Pasukan Gerakan Am (PGA) Batalion 16 terkejut selepas kenderaan yang dipandunya ditahan oleh seorang lelaki yang berlumuran darah tanpa pakaian di Jalan Papar Lama berdekatan Kampung Maang di sini semalam.

Ketika kejadian pada pukul 12.30 tengah hari itu, Mohd. Faezal Jaminak, 30, dikatakan sedang memandu seorang diri untuk pulang ke rumahnya tidak jauh dari lokasi kejadian.

Menurut jurucakap polis, lelaki terbabit yang cedera di perut dan leher memanjat kenderaan Toyota Vigo yang dipandu anggota PGA tersebut sebelum mangsa kemudian terbaring.

"Anggota keselamatan terbabit yang panik terus membawa lelaki berkenaan ke Hospital Queen Elizabeth bagi mendapatkan rawatan.

"Mangsa yang tidak mempunyai pengenalan diri bagaimanapun disahkan meninggal dunia pada pukul 4.14 petang (semalam)," katanya di sini semalam.


sumber:http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0415&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_03.htm
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,655
Reaction score
21,082
Points
1,671
angkara apakah ini
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,010
Reaction score
208
Points
133
aku pernah kena kes mcmni..aku lari je:D
Aku pernah tlg bawa org accident ke hospital, tapi dorang kat hospital ingat aku yg langgar org tu. Aku cakap org lain langgar, bukan aku, tapi dorang macam tak brapa caya. Harap tak jumpa dah org accident yg aku terpaksa bawa ke hospital. Dilema aku!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register