BTC USD 67,165.8 Gold USD 2,392.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minecraft: Perlukan 4 orang gamers JAVA Edition

Sponsored Post

boleh la bos maen sama ngan ank sy.

saya dah setup server Minecraft utk ank sy. blh sapa2 join skali kat ip address ni:

greenZgaming.aternos.me

anak bro ada discord tak?


server offline bos. atau dia ckp incompatible
 

Attachments

  • 74.5 KB Views: 8
Salam warga CG,

Saya perlukan 4 orang junior gamers untuk join server dengan anak saya. Dia perlukan gamers yg sbolehnya umur dari 9 hingga 12 tahun memandangkan ank sy umo 10 thn.

Waktu pandemik ni kira nk bagi dia berkawan mlalui online je lah lebih slamat. Sape2 yg ada ank yg nk join blh inform sini dan bagi ID gamers utk invite. Klu blh masing2 ada headset utk komunikasi blh sembang masa men game

Jenis game : Minecraft JAVA Edition (PC version)

insyaAllah byrn server bulanan kami support
Masih valid ke offer ni. Aku nk tnya anak aku sat kot2 dia nk join
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register