BTC USD 67,165.8 Gold USD 2,392.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minecraft: Perlukan 4 orang gamers JAVA Edition

Felix23

Active Member
Messages
1,649
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,649
Reaction score
65
Points
40
Salam warga CG,

Saya perlukan 4 orang junior gamers untuk join server dengan anak saya. Dia perlukan gamers yg sbolehnya umur dari 9 hingga 12 tahun memandangkan ank sy umo 10 thn.

Waktu pandemik ni kira nk bagi dia berkawan mlalui online je lah lebih slamat. Sape2 yg ada ank yg nk join blh inform sini dan bagi ID gamers utk invite. Klu blh masing2 ada headset utk komunikasi blh sembang masa men game

Jenis game : Minecraft JAVA Edition (PC version)

insyaAllah byrn server bulanan kami support
 
Sponsored Post

Cdgn utk boss..
Try ajar anak main game stratergy..
Cth rise of industry.

Solo player.

Strategic tycoon game where you build and manage your growing industrial.

Boss main dlu, and then tunjuk dia konsep buat duit bila running biz..

Money management, how to make profit, demand and supply. Benda ni semua improve logic and stratergy anak. Dia akan cepat berfikir secara problem solving.

Kita guide anak untuk menarik minat dlm biz.
 
anak saya 7 tahun. di ajaknye saya main.. dia ajar sy main.. sy pun tak tau ape benda minecraft ni.. syok gak design2. pastu boring. haha

saya setting la LAN
sy guna laptop, anak guna desktop

Minecraft TLauncher


boleh la bos maen sama ngan ank sy.

saya dah setup server Minecraft utk ank sy. blh sapa2 join skali kat ip address ni:

greenZgaming.aternos.me

anak bro ada discord tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register