Mface Club : Mfcclub - www.mfcclub.com

Recommended Brokers


Sponsored Post

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Klu xjujur kene hentam la kott kt MLM2012 or betul ke bohong. Haha.
tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.
 

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110
tak apa...MBI ada aset banyak,tentang AC Mizal tu ramai yang marah tetapi dia tetap buat buat bisnes dan Mface ni InsyaAllah akan berjaya..macam pasaran saham kat BSKL juga ada yang naik dan ada yang turun.
maaf..... assets syt.... kalau kantoi susah nak lelong.

kalau rasa nak buat .... buat saja.:)cgrock
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
ini rumah hyip..... mana ada kejujuran... rumah yg ada lesen pun kantoi.:)cgrock
betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,281
Reaction score
70
Points
120
dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.
 

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110
betul tuan..saya pun tahu sejarah AC Mizal dan sebagainya tetapi kenapa masih lagi ikut program dia,saya ikut kerana saya rasa boleh buat duit dengan Mface ni berdasarkan pelan dia yang unik sikit. Terpulanglah kepada kita nak ikut ke tidak.
Kalau tak cari member pun kita tetap di bayar berdasarkan komisyen iklan,komisyen Hiburan dan komisyen Permainan di Mface.me yang di wujudkan seperti Facebook.
ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu:)cgrock
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
dulu pernah tgk melodi, ac promote mface ke artis2 indon. artis mesia yg dia bagi saham dulu kebanyakkan nya malas nak aktif. Semua x berminat kot.
betul tu..ramai artis Malaysia yang tak minat dengan Mface dan artis Indonesia lebih baik sikit kerana mereka tunjuk minat dengan Mface.me dan tak lagi akan di lancar di Thailand.Saham yang di beri kepada artis Malaysia dulu kalau dia aktif ramai yang dah menjadi jutawan.
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
ok...nak macam mana join ?.... cuma parking dulu:)cgrock
ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..
 

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110
ya boleh parking dulu...PM saya data biasa2 isi borang...nanti saya parking dan cucuk sate dulu,leader2 hyip kat luar dah mula bergerak..
ok ..... dah pm detail... salam perjuangan:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register