• Forum search currently under maintenance...

Mface Club : Mfcclub - www.mfcclub.com

Recommended Brokers


abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Saya dah cuba buat carian kat CG tentang Mface dan belum ada yang buka thread tentang Mface yang berkaitan nak tambah pendapatan dengan Mface.

Semalam saya berjumpa dengan leader2 hebat di Kelantan untuk pencerahan tentang Mface dari leader2 yang join terawal. Sambutan dari leader di Kelantan sangat hebat dan mereka amat tertarik termasuk saya untuk mengempur Mface kerana mereka amat yakin akan keupayaan syarikat untuk memberi pendapatan kepada mereka dan ahli-ahlinya berdasarkan 3 perkara :
1. Syarikat kita kenal, siapa pemiliknya.
2. Syarikat ada aset( harta )
3. Pembayaran keahlian melalui Bank Syarikat

Kat bawah saya cuba terangkan serba sedikit tentang perjalanan Mface...

Keterangan :

AP > Advertising Point
Bermanfaat untuk anda pasang iklan di website www.mface.me 1 kali klik senilai U$0.05 atau 20 kali klik = 1 AP atau 100 = 2000 kali klik

SP > Share Point
Nilai Deviden Tahunan sebanyak 19x , banyaknya bergantung kepada keuntungan syarikat.

GRC > Game Reward Credit
Nilai Pakej Token Untuk Membeli Units, Semakin banyak TOKEN yang anda miliki, semakin BESAR PENGHASILAN ANDA

Contoh : Anda Membeli Paket 5 iaitu US$2,000 ( RM6,800 ) , maka memiliki GRC 1,160. Kemudian membeli units mengikut harga semasa, misalnya pada harga US$0.10 , maka nilai units anda 1,160 / 0.10 = 11,600 unit token anda pegang.
Setiap harga menyentuh US$0.60 maka akan mengalami stocksplit sebesar 3x dimana jumlah token anda akan dikalikan x3 dan harga kembali ke $0.20
Contoh: misal saat ini Anda memiliki 11,600 unit token saham maka ketika terjadi stocksplit akan menjadi 11,600 x 3 = 34,800 unit token.
Jangkaan setiap 6 bulan akan mengalami stocksplit sebanyak 4x sehingga tahun 2014 sebelum di Listing ke Bursa Saham .
Sudah tentu unit toke anda bertambah, dan untuk menilai Keuntungan anda, anda hanya perlu kalikan Unit x Nilai Semasa Seunit.

Contoh : Anda mempunyai 34,800 unit token, Harga Semasa US$0.50
Bermakna : 34,800 x 0.50 = US$17,400 x 3.00 = RM52,200
Itu adalah hasil keuntungan (Pasive Income) anda.

Tidak ada LOCK token ... Anda boleh Membeli dan Menjual semula bila-bila masa sahaja.

GANJARAN PENGIKLANAN > BONUS SPONSOR
GANJARAN HIBURAN > BONUS PASANGAN
GANJARAN PERMAINAN > BONUS MATCHING

Kepada yang Aktif, yang ingin mengembang program ini, Ganjaran Tambahan diberikan untuk anda..

Misal anda join dengan mengambil Pakej 5 iaitu $2000

1. Bonus Sponsor 9% Bila anda berhasil memperkenalkan rakan anda yang mengambil pakej $500 maka anda berhak memperoleh Bonus Sponsor sebanyak 9% x US$500 = US$45

2. Bonus Pasangan 9% Bonus Pasangan Anda maksimal $2000 per hari atau $60,000 sebulan
(Jumlah terkumpul di kaki besar menunggu untuk dipasangkan dengan jumlah terkumpul berikutnya) Misal pada hari ini anda memiliki jumlah terkumpul di kaki kiri $3000 dan di kaki kanan $5000 maka pada hari itu Anda berhak memperolehi Bonus Pasangan sebanyak 9% x US$3000 = US$270
Jumlah Terkumpul di kaki kanan yang masih menunggu adalah $2000 (untuk dipasangkan di hari berikutnya)

3. Bonus Matching (Generasi) = 4% ( sehingga 5 generasi)
Apabila orang yang anda perkenalkan memperolehi Bonus Pasangan maka Anda berhak mendapat 4% x Total Bonus Pasangan orang tersebut pada hari itu karana anda mengambil pakej US$2000 maka anda berhak menerima Bonus Matching ini sampai 5 generasi.

Cadangan Pemilihan Pakej

Pakej untuk anda yang ingin Pasif
Pakej 4 , 5 atau 6 iaitu US$1,000 atau US$2,000 atau US$5,000Di bisnis ini,

Pakej untuk anda yang ingin Aktif (Memperkenalkan kepada rakan-rakan), Anda boleh bermula dengan Pakej 1, 2 atau 3 . Iaitu US$100 , US$200 atau US$500. (Tidak menjadi sebarang masalah jika ingin memulakan dengan Pakej 4, 5 atau 6 juga)

Jika anda mulakan dengan modal hanya US$100 (RM340) dahulu kemudian promosi memperkenalkan rakan-rakan dan kembangkan rangkaian anda, dengan kaedah yg paling minima iaitu setiap orang hanya perkenalkan 2 orang rakan sahaja seperti berikut:

Anda Join RM340
Ajak 2 orang untuk joint RM340
Bantu 2 orang tersebut untuk agar masing-masing dapat memperkenalkan 2 orang rakan baru untuk join RM340
Ulangi langkah 2 dan 3 setiap minggu
Anda juga akan meraih hasil yang sangat lumayan masuk ke akaun bank anda.

Kesimpulan dari Pakej yang anda ambil:

Anda memperoleh Advertising Point (AP) senilai paket yang anda pilih, misal Anda memilih Paket $500 maka anda juga akan mendapatkan AP sebanyak 500. AP tersebut dapat anda gunakan untuk beriklan di Social Network Service Mfafe iaitu www.mface.me

Jadi, sebenarnya boleh dikatakan, anda telah membeli perkhidmatan untuk anda memasang iklan di web SNS www.mface.me

Anda memperoleh token saham Mface.me sesuai Paket yang telah Anda pilih dengan ketentuan jumlah GRC dibahagi harga token pada saat itu

Penerangan Tambahan

Untuk membeli token MFace maka sila buat bayaran samada terus ke akaun bank syarikat MBI International atau boleh juga buat bayaran ke Akaun Bank Admin Web Support seperti tertera di Member Area .

Setelah Bank-in harap segera lakukan konfirmasi supaya keahlian MfaceClub anda dan pembelian token saham dapat segera dilakukan.

Setelah pendaftaran dan pembelian token di web resmi syarikat telah selesai maka kami akan informasikan loginnya dan silahkan lakukan login ke web resmi syarikat untuk segera melakukan penggantian password login dan e-pin serta edit profile.

Promosikan web support replika Anda kepada sesiapa sahaja agar anda dapat memperoleh jaringan network sebanyak mungkin dan memperoleh bonus lumayan dari MFace.

Semua perkembangan jaringan network dan jumlah nilai token dan Pendapatan anda, anda dapat pantau di web resmi syarikat iaitu http://www.mfcclub.com

Bonus jaringan Network yang anda terima akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu:

a. 70% berupa M Credit yang anda boleh Tunaikan dengan cara:
- withdrawal ke Bank anda melalui syarikat dengan minimal $300 (pembayaran widthdrawal setiap 1hb dan 16hb)
- dijual antara sesama ahli .
- dijual sebagai pengaktifan ahli baru.

b. 30% berupa GRC yang harus dibelikan token semula (reentry) bonus GRC ini digunakan untuk membeli token dengan minima 10 unit . Dan dibundarkan ke 10 unit)

Upgrade

Cara-cara Upgrade ke posisi yg lebih tinggi :

Contohnya, di awal anda membeli pakej 1 ($100) kemudian Anda ingin upgrade ke pakej 3 ($500) maka Anda harus membayar penuh $500 (bukan selisihnya).

Jumlah token anda adalah jumlah saat pembelian paket 1 ($100) + paket upgrade 3 ($500)

Ini merupakan sebuah peluang yang amat baik untuk dijadikan sebagai momentum dalam merubah kehidupan menjadi lebih baik dan lebih sejahtera dari sebelumnya.

"Jangan Sertai Program Mface Ini Jika Anda BELUM Bersedia Jadi KAYA dan JANGAN Buat Bayaran Jika Anda TIDAK SANGGUP MENERIMA RISIKO KERUGIAN“
Biarkan Orang yang Berani Berbisnes Sahaja yang Mengaut
PULUHAN RIBU RM setiap Bulan

Mari join bersama grup saya yang mempunyai leader2 hebat seluruh Malaysia untuk pencerahan.. buat sementara ini boleh daftar di web saya buatwang.
 
Sponsored Post

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110
hahaha..... masih baru lagi .... boleh cuba
 

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi
hahaha..... tau taukey pun.... kalau dia tak jujur ....macam mana?:)cgrock
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi
Ooh ya ya hehe

Silap yg tu fornusa :)cgrock

Ok lah ac mizal pn tgh naik skrg maharaja lawak mega :)paid:)paid
 

jamtulenmurah

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,721
Points
316
CEO dia AC Mizal tuan...
Mface ni di bawah MBI International dan Chairman MBI Dato' Wira Amiruddin bin Che Embi
ac ni la kantoi tipu org Melayu jual magnet murah berpa sen je tu ngan rege ribu riban. Tu sebab boleh pakai bentley kejap. Dah kena tarik lepas kantoi.


apa je bisnes ac mizal kaki kencing saya chop penipu!!!

tgk la nanti. Dah penat kumpul juta juta nanti bnm rush la nanti.

Tak caya simpan post saya ni. Tahun depan nanti masuk tgk balik!!! :)paid:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register