[Mencari] Sistem maklumat pengguna ringkas

CG Sponsors




w4n

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2011
Messages
871
Reaction score
4
Points
15
Assalamaulaikum warahmatullah.

Sy nak request satu web sistem yang sy tak tahu nak panggil apa. Sistemnya macam ni:

1)Saya menjual produk minuman kesihatan. Nak buat satu web sistem untuk [email protected] minuman kesihatan saya. Sistem tersebut berfungsi untuk:

1- Daftar [email protected]

2- [email protected] boleh edit maklumat diri mereka

3- Key-in nombor siri setiap jenis produk (ada 4 jenis produk dan akan bertambah)

4- [email protected] boleh edit maklumat no siri setiap jenis produk yang mereka sudah key-in.

5- Sistem tersebut boleh generate report setiap bulan untuk menunjukkan jumlah produk yang telah dikey-in oleh SETIAP [email protected]

2) Bagi tujuan [1- Daftar [email protected]] dan [2- [email protected] boleh edit maklumat diri mereka], sy bercadang untuk gunakan Community Builder Joomla. Jadi, boleh tak integratedkan sistem key-in tersebut ke dalam community buider?...

3) Mohon sertakan sekali kos yg baerkaitan.

TQ.
 
Sponsored Post

Dr. Peace

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
saya pernah buat website yg lebih kurang mcm tu 2 tahun lps..
 

badh182

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2012
Messages
2,556
Reaction score
100
Points
43
macam sistem POS(Point of Sale)..ade cms yang free..tak ingat,itu hari ade geng CG yg share
 

kembar3

Fun Poster
Joined
Jun 26, 2008
Messages
421
Reaction score
13
Points
15
brapa budget RM TT.. pastu nak tahu.. pembeli tu edit no siri utk apa..
saya bleh wat system ini menggunakan php+bootstrap..
interface cantik dan bleh customize..
upah xde mahal sgt sbb saya pun masih belajar...
nak discuss bleh pm saya
 
  • Like
Reactions: w4n

w4n

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2011
Messages
871
Reaction score
4
Points
15
Saya dah deal dengan roslicheli. Nanti sy update kat sini untuk rujukan semua:)
Trima Qaseh atas respon semua :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register