BTC USD 60,891.0 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari rumah/bilik sewa di bandar Kuching~

ctadah

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2012
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
Salam..

buat warga CG yg baik hati..sekiranya ada apa2 info berkaitan rumah/bilik sewa di kuching..do inform me k..akan mula bertugas di sna pada 1 april ni..tp xde tmpt tnggal lg..

try cr kt mudah.com n majalah.com..betapa kurangnya iklan berkaitan rumah/bilik sewa..sumenya homestay..

sape yg baik hati tu..sms/cll me kt 0193912247 (ct)

trm kasih CGrians..:)cgrock
 
Sponsored Post

brudu

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2009
Messages
173
Reaction score
0
Points
10
kalau ada, nnti pm tt..tp kalau nk dpt kat area hus tu mahal rasanye..
 

p2402850

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2011
Messages
249
Reaction score
1
Points
15
rumah sewa

ada kenderaan ke tt ni....klau ada senang ckit trun keja..klau rumah kat kawasan HUS tu memang mahal coz 'hot' area...keja sbgai pa tt ni???dah de ke housemate????blh sms saya di no.hp 0138164201....lupa nk tanya, brp budget rumah sewa nk d cari ni


Salam..

buat warga CG yg baik hati..sekiranya ada apa2 info berkaitan rumah/bilik sewa di kuching..do inform me k..akan mula bertugas di sna pada 1 april ni..tp xde tmpt tnggal lg..

try cr kt mudah.com n majalah.com..betapa kurangnya iklan berkaitan rumah/bilik sewa..sumenya homestay..

sape yg baik hati tu..sms/cll me kt 0193912247 (ct)

trm kasih CGrians..:)cgrock
 
Last edited:

ctadah

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2012
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
kalau ada, nnti pm tt..tp kalau nk dpt kat area hus tu mahal rasanye..

ok..tq brudu..xkesah area jauh skit..nnt guna kenderaan suami..

ada kenderaan ke tt ni....klau ada senang ckit trun keja..klau rumah kat kawasan HUS tu memang mahal coz 'hot' area...keja sbgai pa tt ni???dah de ke housemate????blh sms saya di no.hp 0138164201....lupa nk tanya, brp budget rumah sewa nk d cari ni

ni pyan yg msg td kan..apa2 pn nnt tlg inform ye..insya-Allah sy akan ke kuching sabtu ni nk survey2 rumah..tq..=)
 

ctadah

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2012
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
bump utk pg ni..ada warga kuching yg baik hati nk hulurkan bantuan x?:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register