house for rental

  1. lanntane

    Wanted Mencari rumah sewa area Slim River

    Mohon bantuan nak cari rumah sewa area Slim River. Mohon private message jika ada
  2. bagcrew

    Wanted Mencari rumah sewa- Nibong Tebal

    Assalamualaikum....hello....saya sehingga kini masih mencari rumah sewa untuk famili di sekitar USM Transkrian @ Tol Jawi...kalo sesiapa ade rumah nak bagi sewa bagitahu lah...tersangat memerlukan untuk kemasukan pada bulan 3 ini... Jenuh dah mencari...:((:((:((
  3. mzuhairi

    Wanted Rumah Sewa di Penang

    Assalamu'alaikum . Saya sedang mencari rumah sewa untuk menginap di area Bagan Ajam @ kawasan berhampiran. Tak mau rumah flat @ apartment . Rumah kampung pun takpa . Kalau ada adik beradik, saudara-mara, kakak-kakak, abang-abang, jiran sebelah rumah atau saudara Islam yang lain yg ada nak sewa...
  4. M

    To Sell Rumah Sewa Area PutraJaya

    Salam, Minta bantuan member sini yg ada info/terjumpa rumah sewa(bukan bilik sewa) area putrajaya boleh pm aku sbb adik ipar nk menetap/kerja disana. Thank semua..
  5. fine net

    Wanted Mencari rumah sewa KL/Selangor

    Salam. Seperti tajuk diatas, saya mencari rumah sewa : * area KL/Selangor (Dari Bukit Beruntung hingga ke Bangi) --- tapi lebih prefer Petaling Jaya/Subang/Damansara. Dekat dengan LRT lagi bagus. *apartment/flat/studio/teres (mengikut lingkungan bajet) *bajet sewa rm 600-800 *berkeluarga...
  6. bobmudah

    Wanted [CLOSE] Rumah sewa area uitm shah alam---(dah jumpe)

    salam warga cg..siapa ade rumah nak sewa kat area uitm shah alam yg nak sewa or cari penyewa perempuan...sila la bgth ye..urgent sgt ni..tq.. Update...dah jumpe...tq
  7. kuhebat

    Wanted Rumah sewa area Multimedia College (TM)

    Salam dan selamat sejahtera warga cg.. Saya sini nak minta tolong kalau ada geng2 cg yang duduk taiping/kamunting PERAK, tolong saya cari kan rumah sewa untuk adik lelaki saya yang sedang belajar di Multimedia COllege(TM). DIa dah cari banyak tempat tapi xdapat. Harap ada yang membantu.. Terima...
  8. rijalsoft

    Wanted URGENT...Mencari rumah sewa Area Bagan Serai atau Parit Buntar atau berdekatan

    Saya sedang mencari rumah sewa area Bagan Serai atau parit buntar dan bederkatan,Perak. jika sahabat2 ada info boleh gitau saya...Terima Kasih.:D
  9. mr_x6006

    Wanted Rumah Sewa area Jitra & Anak Bukit Kedah.

    Salam 1 Malaysia warga CG.. Spt tajuk di atas, aku skrg tgh mncari rumah sewa area JITRA, Hutan Kampung & Anak Bukit.. Harga sewa bulanan dia biarlah dlm RM500 ke bawah.. Klu ade sesape yg tau plz inform kat aku k.. Tq.. :)
  10. C

    Wanted Mencari rumah/bilik sewa di bandar Kuching~

    Salam.. buat warga CG yg baik hati..sekiranya ada apa2 info berkaitan rumah/bilik sewa di kuching..do inform me k..akan mula bertugas di sna pada 1 april ni..tp xde tmpt tnggal lg.. try cr kt mudah.com n majalah.com..betapa kurangnya iklan berkaitan rumah/bilik sewa..sumenya homestay.. sape...
  11. little_lily

    To Sell (thread closed)

    Senang jer.. klik siggy saya, ader rumah sewa kt situ saper yg boleh rekemen kan penyewa sampai confirm jd sewa, sy akan bg komisen RM200 so saper2 yg ader kawan, sedara mara atau saper2 jer nk kije atau stadi kt puncak alam, boleh lah tlg sampaikan pasal rumah nie.. cuma perlu call2 jer dah...
  12. N

    Wanted Rumah sewa berdekatan hospital kota bahru

    salam .... saya mencari rumah untuk di sewa di sekitar kota bahru ( family house ) .boleh email kan ke -- [email protected]
  13. R

    Wanted Rumah sewa Kuala Selangor

    salam.. sapa2 ada rumah untuk disewa di area kuala selangor..penyewa berkeluarga..rumah teres..kalau bole kemasukan mei atau jun..
  14. xerocracker

    Wanted Perlukan Rumah Sewa URGENT!!

    Kepada warga CG..harap dapat membantu.. Sekarang nih sepupu aku perlukan rumah sewa dalam jangka masa yang amat pendek nih..sebelum minggu depan 18.08.2009 kalau di ikutkannya..dia nak mintak kuarters tapi mungkin ambil masa sikit..jadi nih jer la caranya wat masa nih.. Dia kalo boleh nak...
  15. balqisazad

    Wanted Rumah untuk disewa-Ayer Keroh,Melaka

    Ingin mencari warga carigold yang berminat untuk menyewa rumah sewa di :- Rumah Pangsa, Jalan TU 61, Taman Tasek Utama, Jalan MITC/Ayer keroh,Melaka -sewa (boleh runding):)paid:)paid -3 bilik -berhampiran pangsapuri Asrama Siswi Pelajar UTeM:D:D -berdekatan dengan MYDIN baru -berdekatan dengan...
  16. tebbaloi

    Wanted Mencari Rumah Sewa di Ayer Molek

    salamekom kepada semua ahli CG.. aku nak mintak tulong sesapa yg ada lubang untuk rumah sewa di ayer molek melaka.. sebab mak aku dapat transfer kat KPM sana lakk.. minggu depan kena lapor diri.. ~X( ~X( ~X( so sesapa budak melaka or orang berdekatan kawasan tu bule ler usha² OK! ~ peace no war ~
  17. wakil

    Wanted WANTED!! Sewa Umah Double story!!

    aku ngh cari umah 2storey... aku nk sewa... bajet dlm RM900 - 1000 lokasi nk kt area ampang, pandan or yg bdekatan area2 nih... condition...tmpt yg sng org nk cari... klo dpt yg dkt ngn main road lg cntk... aku nk ASAP!!.. mtk tlg ek kkwn sume... makaceh...
  18. hfz_khazli

    Wanted mencari rumah sewa bangi

    nak cari rumah teres untuk disewa di kawasan berdekatan PUSAT LATIHAN RHB BANK DI BANGI bulanan < rm500
Top
Log in Register