room for rental

  1. P

    Wanted Nak sewa bilik kosong

    Assalamualaikum... boleh panggil sy Putera Shah.. melayu normal.. sy nak cari bilik kosong di kawasan yang berdekatan dengan Taman Shamelin Perkasa kerana sy student dekat situ..kalau area Ampang, Cheras,atau yang berdekatan boleh sy pertimbangkan kerana sy ada motor untuk bergerak.. harga...
  2. C

    Wanted Mencari rumah/bilik sewa di bandar Kuching~

    Salam.. buat warga CG yg baik hati..sekiranya ada apa2 info berkaitan rumah/bilik sewa di kuching..do inform me k..akan mula bertugas di sna pada 1 april ni..tp xde tmpt tnggal lg.. try cr kt mudah.com n majalah.com..betapa kurangnya iklan berkaitan rumah/bilik sewa..sumenya homestay.. sape...
  3. zerkz

    Wanted Bilik sewa single

    nak sewa 1 malam bilik sewa area k. tganu airport. harga RM50 ke bawah jer..
  4. shakirah

    Wanted Bilik sewa di Ipoh

    sy sdg mencr bilik sewa di ipoh...sape2 ada info...xkisah area mn....better kt dgn town...plz sms me 012-5995482.
  5. S

    Wanted Cari tempat untuk disewa bawah rm400

    :)cgrock Kami mencari tempat untuk di sewa..bawah RM400 sebulan. Yang sesuai dijadikan pejabat..berhampiran dengan Kajang, Selangor Kami nak buka pejabat perkhidmatan Takaful, rekrutment dan pelbagai perkhidmatan. Jika ada sila SMS kt 019 283 2769
  6. MOD jr.

    Wanted Bilik sewa berdekatan mahkamah tinggi jalan duta

    Assalamualaikum dah salam sejahtera semua warga cg... aku nak carik bilik sewa kat area mahkamah tinggi jalan duta..tak silap aku segambut ngan selayang dekat ngan area situ...so sape ada kenal or ada info harap dapat bantu aku... bilik ni untuk adik aku ngan member die...pompuan 2 org :)...
Top
Log in Register