BTC USD 33,276.7 Gold USD 1,780.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Pembekal Kayu Pallet

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
salam warga CG.. Pembekal Pallet diperlukan untuk supply ke syarikat simen. 30k sebulan. Pembekal dari Selangor, N sembilan dan MeLaka diberi keutamaan untuk mengurangkan kos. Kilang terletak di Bahau NS.. PM saya jika berminat & info lanjut. Nak pakai segera ni..tq:D
 
Sponsored Post

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
budget bape...apa size pallet (rujuk balik spec anda)...material pallet, payment mcm ne...PM me the details...
 

JawTra

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2009
Messages
365
Reaction score
2
Points
25
aku pon ade geng bisnes buat pallet ngan stick kayu api....klau nk PM la...........:)paid
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
yup tt....
pm aku gak...
minta info detail....
spec
payment etc..
 

PulunSakan

Active Member
Joined
May 25, 2007
Messages
1,242
Reaction score
7
Points
25
aku pun nak jugak details nay.
yg penting paymentnya:D
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
ok la...malas aku nak PM..aku tulis je kat sini. Sama2 baca & nilaikan peluang ni..

Detail :

1. ukuran pallet : size 40" x 48"

a. top rank : 5/8" x3" X 48" x 7 pcs
b. Runner : 1 3/8"" x 2 1/2" x 40" x 3 pcs
c: Bottom plank : 5/8" x 3" x 48" x 3 pcs

2. Capacity ; 2 TONS

3. Type wood ; RECYCLE

4. Quntity : 30,000/month

5. Payment : 20% upon sign up, lepas hantar brg
payment dlm 1 @ 2 minggu

6. Price : below rm14

7. Transport : hantar ke kilang di Bahau
rm2.00/pcs

6. Contract : 1 year

Mana-mana pembekal yg boleh bagi harga paling "cantik" dgn mutu yg baik akan dipilih.

siapa yg berminat segera hubungi saya . 0193235910
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
budget bape...apa size pallet (rujuk balik spec anda)...material pallet, payment mcm ne...PM me the details...

ok la...malas aku nak PM..aku tulis je kat sini. Sama2 baca & nilaikan peluang ni..

Detail :

1. ukuran pallet : size 40" x 48"

a. top rank : 5/8" x3" X 48" x 7 pcs
b. Runner : 1 3/8"" x 2 1/2" x 40" x 3 pcs
c: Bottom plank : 5/8" x 3" x 48" x 3 pcs

2. Capacity ; 2 TONS

3. Type wood ; RECYCLE

4. Quntity : 30,000/month

5. Payment : 20% upon sign up, lepas hantar brg
payment dlm 1 @ 2 minggu

6. Price : below rm14

7. Transport : hantar ke kilang di Bahau
rm2.00/pcs

6. Contract : 1 year

Mana-mana pembekal yg boleh bagi harga paling "cantik" dgn mutu yg baik akan dipilih.

siapa yg berminat segera hubungi saya . 0193235910
 

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Salam bro...klu belum ader pembekal pallet...nak suplier dari Penang ...sila hubungi saya di talian 0124150976...masukkan spec tersebut ke email saya:[email protected] THQ>>>EN AWI
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
Supplier pallet tlh diperolehi...terima kasih semua.
Thread close please.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register