kayu pallet

  1. shyrimau

    Wanted Supplier Pallet Kayu

    Salam warga CG, saya ingin mencari supplier pallet kayu yang berukuran - 114cm x 114cm - recycle pallet or buat baru - kawasan selangor sekira nye ada bole la tinggal kan contact dan serta kan harga jual. tq :D
  2. akuworld

    Mencari Pembekal Kayu Pallet

    salam warga CG.. Pembekal Pallet diperlukan untuk supply ke syarikat simen. 30k sebulan. Pembekal dari Selangor, N sembilan dan MeLaka diberi keutamaan untuk mengurangkan kos. Kilang terletak di Bahau NS.. PM saya jika berminat & info lanjut. Nak pakai segera ni..tq:D
  3. suprol

    Wanted Wooden pallet manufacturer URGENT

    ada sapa2 kat cg nih yg buat wooden pallet? sekitar lembah klang prefer kalo ada luar pun ok gak bg quotation dgn delivery skali lar.. quantity diperlukan 2000 pcs sapa2 berminat bg email nanti aku email drawing ngan detail spec FYI pallet nih utk PETRONAS warehouse kat semenyih. URGENT thanks
  4. M

    To Sell Membekal kayu pallet

    ade sesiape yang berminat untuk pallet kayu ni sila pm aku atau email aku di [email protected] location di kemaman....luar kemaman pun boleh
Top
Log in Register