carpenter

  1. L

    Wanted Mencari org boleh buat ramp kecil utk skateboard (tukang kayu)

    Mencari org boleh buat ramp skateboard kecil..kawasan puncak jalil Gaji kira jam Whastapp sya 0165408560...urgent
  2. WDots

    Wanted Mencari Kedai Kraf @ Kayu utk Memontong Papan

    Assalam.. Maaf akhirnya terpaksa tanya rakan2 disni.. Sya mencari tempat atau Kedai yg boleh potong papan kayu dengan dimensi yang saya sudah tanda @ sediakan... Iaitu Kedai tu ambil upah utk potong papan kayu mengikut apa yg saya nak dengan Jitu dan tepat... Finishing yang cantik.. Kemas...
  3. pecintanya

    Wanted Tempah produk kulit dan kotak kayu

    Salam cinta pada warga cg.. Ade ke sesiapa kat sini yang ada servis untuk terima tempahan barangan kulit seperti contoh beg,tali pinggang dan sebagainya. lagi 1,yang terima tempahan untuk buat kotak kayu.. yg mcm kraftangan.. kita boleh bagi design dan dia buatkan.. kalau ada org tahu kat...
  4. MUGENSEIKI

    Wanted Berapa cost awning kayu cengal/merbau/meranti?

    Salam, saya bercadang nak buat awning porch kereta dirumah saya dengan mengunakan kayu cengal/mernti/merbau dan polikarbonat. Berapa anggaran untuk keluasan 25kaki X 10kaki? Thanks kalau ada yg pernah buat dan boleh kongsi anggaran dan rekomen kedai/tukang yg bagus. Saya di area Kajang. Thanks
  5. ruddin

    Wanted Mencari Tukang Buat Kabinet Dapur

    Area Puncak Alam nk cari tukang kayu yg boleh buat pintu almari countertop singki. KLw ada bole contact saya di no 0193142894- Din :D
  6. zaimi2

    Wanted Pakar Buat Booth Kiosk

    salam saya nak buat kiosk ala2 uncle bob untuk kawasan2 mcm pasar malam dan sebagainya bukan dalam shoping compleks saya nak kiosk siap pasang + design.harga lagi murah lagi cun ingat nak buat 2 set kiosk ni antara contoh pic saya leh kasi call or sms 0173603427 leh whatsapp dan...
  7. AzMiLLioNaiRe

    Wanted Lokasi perabot terpakai dari hotel

    salam ada rakan2 CG tau x kat mana nak dapat perabot terpakai dari hotel? lokasi? kalau bole kawasan KL,ampang dn sekitarnya :-?:):)
  8. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Mencari pembekal platform lantai untuk event

    pembekal platform lantai untuk event diperlukan... agak urgent size: 4 x 8 kaki tingi 4 inci material besi dan atasnya papan.... kuantiti diperlukan: 1200 unit call: 0166059088
  9. chik_eiyla77

    Wanted Nak Tempah Notice Board

    Salam.. Kalau ada member Cg yg ada servis buat notice board sy nak mintak quatation.. sy kat putrajaya... info sprt di bwa :) Notice Board (Background Kain Baldu Colour Light Purple) Panjang : 5 Kaki Tinggi : 4 Kaki Kalau ada yg buat servis ni blh pm sy harga @ hubungi sy 019-393 1414 utk...
  10. punkjunk86

    Wanted Mencari pembuat perabut/ meja

    Salam Ramadan warga CG sekalian, ada pun saya sedang pencari pembuat perabut pejabat atau pun meja untuk office agensi pelancongan saya cawangan KL. contoh seperti dalam gambar dibawah. (ambik gmbar kat IKEA). design lebih kurang macam dalam gambar. cuma ukuran, 10 kaki x 3 kaki. Warna putih...
  11. akuworld

    Mencari Pembekal Kayu Pallet

    salam warga CG.. Pembekal Pallet diperlukan untuk supply ke syarikat simen. 30k sebulan. Pembekal dari Selangor, N sembilan dan MeLaka diberi keutamaan untuk mengurangkan kos. Kilang terletak di Bahau NS.. PM saya jika berminat & info lanjut. Nak pakai segera ni..tq:D
  12. suprol

    Wanted Wooden pallet manufacturer URGENT

    ada sapa2 kat cg nih yg buat wooden pallet? sekitar lembah klang prefer kalo ada luar pun ok gak bg quotation dgn delivery skali lar.. quantity diperlukan 2000 pcs sapa2 berminat bg email nanti aku email drawing ngan detail spec FYI pallet nih utk PETRONAS warehouse kat semenyih. URGENT thanks
  13. abangbeca

    Wanted Mencari pembuat rak hiasan (kayu jer)

    salam semua,......aku nk cari sapa2 pandai design rak2 hiasan yg diperbuat dari kayu...yg kecik2 jer....aku nk beli, tanpa di cat...sbb aku nk cat sendiri....cth cam pic kat bawah nie.... boleh contact aku kat 0122784538 @pun email aku [email protected]
  14. disket

    Wanted Meja banquet

    sape2 bleh tolong carikan meja ni harga nak murah2..huhu kuantiti 10 unit foldable rectangular table model VF 520N Saiz : 1500w x 600D x 760H mm spec: 1)metal leg : 25mm x 25mm mild steel square table with folding mechanism and adjustable stub in black expoxy coated 2)table top ...
Top
Log in Register