Wanted Mencari kontraktor kelas A / B9

CG Sponsors




mokh997

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2007
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
aku mencari kontraktor kelas A
jangan buang masa melobi atau bayar upfront
anda lihat dokumen anda setuju dengan syarat terus deal,ini prinsip aku
tiada perkara2 yang haram segalanya harus halal kerana rezeki yang aku dapat sebahagiannya aku salur ke pusat pengajian islam kat kampung aku

hubungi aku 014-6791997 mokhtar untuk keterangan lanjut

**ps
projek terbaru yang aku ada adalah membina lebuhraya panborneo
 
Last edited:
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
aku mencari kontraktor kelas A atau B9 untuk beberapa projek mega
projek ni LA BQ dh kua pun
dana untuk jalankan projek pun dah ada
dana akan di transfer keseluruhan kedalam akaun kontraktor yg berjaya
aku tak main rasuah
semua projek aku ni direct deal
jangan buang masa melobi atau minum2
anda lihat dokumen anda setuju dengan syarat terus deal,ini prinsip aku
tiada perkara2 yang haram segalanya harus halal kerana rezeki yang aku dapat sebahagiannya aku salur ke pusat pengajian islam kat kampung aku

hubungi aku 014-6791997 mokhtar untuk keterangan lanjut

**ps
projek terbaru yang aku ada adalah membina 2 blok kondo bernilai 490juta.....syarat....bon 2% dari nilai projek dan akan dikembalikan setelah projek selesai....dana 490juta dah ada bole cek dlm bank....projek dijalankan secara usahasama....datang lihat dokumen dan dana jika setuju sediakan 2.5juta dari 2% nilai bon untuk pengeluaran LA BQ kepada kontraktor.....baki bon diselesaikan atas persetujuan bersama...selesai bayar semua bon dana akan dimasukkan terus ke akaun kontraktor....usahasama boleh dirunding samada diteruskan atau kontraktor ingin laksanakan sendiri.
kalau ikhlas....aku suka juga deal macam ni
 

bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
saya call x angkat pon bro...nak deal nie..

dgr dari intro ...mmg saya suka cara mcm nie..

kat mana boleh deal..

kalau betul bagai dikata...jom jgn buang masa..
 

mokh997

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2007
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
kita cari makan untuk anak bini
setiap rezeki yang kita dapat belum tentu semua hak kita
maka keluarkanlah,infaklah sebahagian daripada yang kita dapat kepada yang memerlukan
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
kita cari makan untuk anak bini
setiap rezeki yang kita dapat belum tentu semua hak kita
maka keluarkanlah,infaklah sebahagian daripada yang kita dapat kepada yang memerlukan
kalau aku gi register jap kat PKK untuk kelas A, boleh tak company baru aku dipertimbangkan? Jurutera2 berpengalaman memang bersama aku.
 

mokh997

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2007
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
asal ko mampu nk laksanakan tk jd hal
layak tak bkn kerja aku
yg pegang dana la nilai
 

mokh997

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2007
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
kalau ikhlas....aku suka juga deal macam ni
IKHLAS JGN TAKUT DAH BERJAYA DEAL 2 PAKEJ PANBORNEO,,,,,tapi tulah mentaliti kita skrg d malaysia bila n projek mesti ade bawah meja mesti ade ampu2 mesti ade duit muka projek belum tentu lagi beroleh duit dah berjuta2 abih
 

mokh997

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2007
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
saya call x angkat pon bro...nak deal nie..

dgr dari intro ...mmg saya suka cara mcm nie..

kat mana boleh deal..

kalau betul bagai dikata...jom jgn buang masa..
mcm mana dah dpt kol belum,,,klau tak dpt kol bole kol no 0146791997
 
Sponsored Post
Top
Log in Register