kontraktor kelas a

  1. pokmatsumak

    To Sell Lesen kontraktor ([email protected] A)

    Assalamualaikum... maaf ye, tumpang iklan sikit :D:"> Ada syarikat yang beralamat di kota bharu,kelantan ingin menjual lesen kontraktor G7 @ lesen A. Harga rm700k... Tawaran terhad... Kepada yang berminat, boleh PM @ wassap untuk detail syarikat. 0172420749 tq.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  2. dausbiz

    Wanted Mencari Kontraktor Kelas A dan B juga Bisnesman yang nak Loan berjuta

    Salam semua, JIka anda mengenali KOntraktor kelas A dan B untuk dapatkan tender projek kerajaan juga bisnesman yang nak loan berjuta ringgit Sila whatsapp saya segera 016-4650338 Komisyen RM10,000 tunai untuk anda jika berjaya
  3. Mr. Redz

    Wanted Mencari kontraktor lesen G7 kelas A

    salam warga CG... saya sedang mencari mana2 kontraktor yg ada lesen G7, kalau ada maklum akau PM tepi ye...ada sikit rezeki nk share... :) thanks CG...
  4. R

    To Sell Lesen Kelas A

    - Daftar di Kuala Terengganu - Tiada liabiliti - Sebab nak jual ....tak pernah dapat prjk mega. Asyik2 projek ciput jer:D
  5. Luqmanul Hakim

    To Sell Kontraktor kelas A G7

    PERHATIAN : kontraktor kelas A G7 PERHATIAN : Kepada yg berkenaan, kontraktor kelas A G7 , dapat projek tapi nak di direct nego. atau nak dilepaskan boleh pm kita atau broker jugak boleh pm ... secepat mungkin ... :)cgrock
  6. T

    Wanted Beli Syarikat Kelas A CIDB

    Pihak kami berminat mengambil alih syarikat binaan kelas A berdaftar dg CIDB. Tolong hubungi segera. timoer 019-3889143
  7. abei

    Wanted Kontraktor kelas 'a' yg berdaftar di Labuan & Sarawak >urgent!!!

    Salam semua..kwn sy tengah mencari kontraktor Kelas A yg berdaftar di LABUAN & negeri SERAWAK..syaratnya owner mempunyai kapital yg kuat,track record yg baik dan taraf Bumi..ada 2 projek nego..memerlukan SEGERA..JIKA ADA OWNER KELAS A DILUAR SANA..boleh pm sy..:D
  8. umys2u

    To Sell Lesen kontraktor kelas A

    assalamualaikum warga CG.... ok kat sini nak offer satu syarikat kontraktor Kelas A bumiputera... Lesen PKK bumiputera Lesen CIDB G7 Paid up Capital : Rm 1 juta Didaftarkan di kelantan... Harga Tawaran : RM 550K berminat sila PM atau contact 012-2196157 sekian....:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  9. ARIFFX

    Wanted Mencari projek kelas 'a' atau 'c'

    assalamualaikum kepada semua rakan2 forumers yang sangat saya hormati, seperti tajuk kat atas tu, kini, kami mula mencari projek-projek utk dikerjakan pulak :D sekiranya tuan2 ada mana2 lubang utk apa2 projek, tak kira samada construction, piping mahupun transportation, sila hubungi saya dgn...
  10. ARIFFX

    Wanted [WANTED] Kontraktor piping - URGENT-sokongan kerajaan negeri johor

    projek : pemasangan polypipe dari kilang ke ladang sawit length : 2KM location : segamat, johor. lagi details sila SMS muhamad ariff ismail : 019 7469208 lagi 2 minggu projek nak jalan. update; projek onhold sbb jab alam sekitar nak checking. piping tu dorg nak pakai utk buat saluran...
  11. T

    Wanted Nak beli syarikat

    Pihak kami berminat take over /beli syarikat yg berikut : 1. Syarikat kontrektor yg ada KELAS A berdaftar dg PKK.pihak kami mahu membeli dua syarikat binaan kelas A tersebut. 2. syarikat mining di Malaysia dan juga di luar negara. 3. Syarikat Oil and Gas Syarikat di atas mestilah free from...
  12. topoi

    Wanted Lesen Kelas A, B, C, D, E, F (Berdaftar dgn PKK)

    Salam, Kepada Kawan yang mempunyai Lesen PKK A,B,C,D,E & F yang mahu dijual boleh lah Call saya 013-2773975(BOB). Diperlukan dengan Segera.....!:)paid :)paid:)paid
  13. chedin

    Wanted Mencari Kontraktor Kelas A pengalaman guna IBS system

    Salam Kepada Kontraktor kelas A yang ada pengalaman guna IBS system...ada satu syarikat sedang mencari kontraktor tersebut secepat mungkin..mencari 20 kontraktor..11 dah dapat ada lagi 9 kontraktor di cari...kena berdaftar dengan Kementerian Kewangan Berminat sila email kepada sy nama company...
  14. Syamreen

    Wanted Mencari company kelas a untuk disewa

    Salam, URGENT.. Mencari company Kelas A yang tiada/kurang job untuk kami sewa. Tiada Blacklist. Lokasi lembah Klang. Sila PM @ Call @ SMS 019 3151 457 Badrul [email protected]
  15. geniusasset

    Wanted KONTRAKTOR KELAS A - Projek Jalan RM 300 Juta Atau LEBIH

    Untuk Warga CG yang mencari. Saya 1. Ada kenal dgn 2 Kontraktor Kelas A (buat jalan). Satu Public Listed dan satu lagi tidak. 2. Berpengalaman menguruskan projek Buat Jalan. 3. Berkemampuan menguruskan nilai projek melebihi RM 300 juta. 4. Tidak akan menjadi sub cont kpd contractor sedia ada...
  16. abei

    Wanted Urgent!! Projek jalan (kelas a) - cari sub kontraktor

    Salam..kawan sy ingin mencari kontraktor yg berwibawa dan berkemampuan utk di Total Sub kerja bagi pembinaan jalan..Kos projek agak besar ..jika berminat boleh PM sy..tq:-?
  17. A

    Wanted Kontaktor kelas A

    sy sedang mencari kontraktor klas a shj yg berpontensi dan berkemampuan untuk melaksanakan projek ..kalo berminat sila call 0122017967(rizal)
  18. ompiku

    Wanted Kontraktor kelas A buat JALAN RAYA utk projek 130 juta

    salam , Kawan sy tengah cari kontraktor buat jalan klas A utk projek buat jalan raya sepanjang 27 km , kos projek di anggar 130 juta , projek under JKR . jalan di bina kat kapit sarawak, so siapa2 yg ada klas A ni boleh lah try jumpa yg punya projek utk rundingan lanjut. dia nak cepat cos nak...
  19. zaimi2

    Wanted Memerlukan Kontraktor KELAS A

    salam merujuk tajuk di atas saya memerlukan kontraktor kelas A yang profile company nye kuat,POF NYE CUN,tidak memilih projek dan juga bukan pembangkang da(sebab ni projek kerajaan) saya bole bantu company yang nak dapatkan projek.. percentage dapat projek amat - amat tinggi . sila...
Top
Log in Register