BTC USD 66,154.5 Gold USD 1,785.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Membeli Tokek Dengan Jutaan Ringgit

atoii_kapersky

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 24, 2010
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
Salam buat semua..terutamanya pemilik Cicak Jutawan Tokek dan juga broker yang budiman.

Saya telah dilantik wakil sah dari syarikat Eropah untuk mencari Tokek di Asia Tenggara. Harga yang ditawarkan adalah yang paling tinggi di Malaysia. Dan diingatkan buat semua, hanya tokek merah putih sahaja yang dibeli, bukannya tokek batu atau yang lain-lain.

Urusan 100 peratus bebas dari penipuan. Ini harga-harga yang ditawarkan (mungkin ini rezeki yang tak disangka-sangka)

Size 400 g hingga 499 g : Harga Permulaan RM 2 Juta hingga RM 4 juta

Size 500 g hingga 599 g : Harga Permulaan RM 3 Juta hingga RM 6 juta

Size 600 g hingga 699 g : Harga Permulaan RM 4 Juta hingga RM 8 juta

Size 700 g hingga 799 g : Harga Permulaan RM 5 Juta hingga RM 10 juta

Size 800 g hingga 899 g : Harga Permulaan RM 6 Juta hingga RM 12 juta

Size 900 g hingga 999 g : Harga Permulaan RM 7 Juta hingga RM 14 juta


1 kilo dan ke atas??? Harganya berJUTA-JUTA (boleh kalah Tony Fernandez kalau ada 100 ekor). :)paid

Hubungi saya untuk dapatkan harga yang terkini dan sesuai untuk semua.

Satu lagi tawaran buat pemilik tokek dan keluarga, anda akan diberi penginapan percuma di hotel 5 bintang selama 3 hari 3 malam di mana-mana tempat yang ada mahu. Free of charge. Anda pilih hotel, kami bayar untuk anda.

Tapi sebelum anda jadi jutawan, anda perlu buat macam kat gambar bawah ini..

31102010152.jpg


Dan ini pula proses pembelian:

1. Kalau anda memiliki tokek, hantar gambar tokek itu dlm bentuk mms atau email ke [email protected]. Dalam gambar tunjukkan gambar tokek atas timbang digital dan dibelakang letakkan mukadepan surat khabar hari tersebut.

2. Kalau benar-benar wujud, kami akan pergi ke tempat anda. (jika tipu, tak halal dunia akhirat).

3. Pemilik tokek dan keluarga akan diberikan tiket penginapan di hotel 5 bintang selama 3 hari secara percuma. Siap dapat duit poket lagi

4. Pembeli akan datang dan tengok.

5. Hari kedua, doktor akan check dan timbang secara klinikal. Tokek wajib dipegang oleh pemiliknya sebelum proses jual beli selesai.

6. Bila pembeli dah bersetuju, akan sign agreement dan proses jual beli berlangsung secara cash on delivery (C.O.D). Boleh pilih nak cash atau bankdraf.

7. Lepas duit dapat, pemilik akan serah tokek pada pembeli. Urusan jual beli selesai. Kami akan ajar juga cara-cara jawab dengan Bank Negara Malaysia jika ditanya di mana penjual tokek dapat duit berjuta-juta.

Apa tunggu lagi. Juallah tokek anda sekarang sebelum kerajaan wartakannya sebagai haiwan terlindung pada tahun hadapan. Peluang jutawan nampak di hadapan mata anda, cuma usaha sahaja diperlukan.

Usah risau tentang kami. Kami bukannya scammer, tapi terus direct dengan pembeli (pembeli bagi lesen kami mencari tokek).

Hubungi saya 012-246 4447(En. Hisyam) untuk keterangan lanjut..

Boleh email gambar tokek ke [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

rem.billion

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Sep 26, 2007
Messages
4,107
Reaction score
2
Points
25
Makin banyak kedai makin rancak laa pencarian tokek...huhuhuhuu..

pada tt, welcome to tokek board...
 

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
tambah lagi satu buyer.......
tp tokeknya entah kemana....
broker pn duk lelong gmbar yg tokeknya entah wujud ke tidak...
 

tokek_kontot

Junior Member
Joined
Nov 27, 2010
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
ade bukti ke tt ni di lantik dr syarika eropah ?
broker maut smua citer nk best :))
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
still valuable lg ke tokek?
untk ubat aids?
 

tokek_kontot

Junior Member
Joined
Nov 27, 2010
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
tambah lagi satu buyer.......
tp tokeknya entah kemana....
broker pn duk lelong gmbar yg tokeknya entah wujud ke tidak...

betul2 :))


tt,knp mencari tokek 400g ke atas????
klau betul2 wakil mesti ade jawapan yg bernas :D
 

atoii_kapersky

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 24, 2010
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
Mmg wakil europe kata, vaksin utk lwn aid/hiv atau h1n1 perlu dari reptilia yg 400 gram ke atas. Sbb lbh byk insulin katanya..
 

atoii_kapersky

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 24, 2010
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
tambah lagi satu buyer.......
tp tokeknya entah kemana....
broker pn duk lelong gmbar yg tokeknya entah wujud ke tidak...

Sy bukn broker bro..sy wakil company..promo utk tolg org melayu drpd ditipu hidup2 di luar sn
 

atoii_kapersky

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 24, 2010
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
ade bukti ke tt ni di lantik dr syarika eropah ?
broker maut smua citer nk best :))

Sy bukn broker, tp tolg buyer dr europe yang mahu beli tokek ini. Mmg direct dari sn dan tolg diorg cr tokek kat kaw asia tenggara :)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register