BTC USD 44,655.7 Gold USD 1,742.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Membeli Handphone Rosak dan Terpakai

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
kalu ada handphone rosak, semi faulty dan lama jual je ngan saya.. Kasi tau detail.. Nak buat spare part je... Jual le memurah kat membe cg, huhuhu... Tulis je brapa nak jual, kalu ok harga tu aku amik la..

aku nak jual hp terpakai :(scam nokia lipat rm130 nak x?
 
Sponsored Post

Rayqal

Freshie
Joined
Jan 13, 2020
Messages
2
Reaction score
0
Points
33
Note2 touch screen pecah skit fon elok barapa boss ambik
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
31,421
Reaction score
4,153
Points
236
call2 sampai 20 kali .. tK angKat .. ni la bisnes Melayu .. BODOH tahap MELAYU .. las2 i bagi aksesori kat Cina .. ko MELAYU baik tutup duk jual burger atau menyamun senang ..

Sekian ..
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,149
Reaction score
2,402
Points
201
call2 sampai 20 kali .. tK angKat .. ni la bisnes Melayu .. BODOH tahap MELAYU .. las2 i bagi aksesori kat Cina .. ko MELAYU baik tutup duk jual burger atau menyamun senang ..

Sekian ..
Apa bro ckp mcm tu, tuju pada seseorang dh la jgn tuju pada bangsa dia....aiyo2
 

mizaminjoot

Freshie
Joined
Jul 5, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Saya ingin membeli Handphone anda yg rosak,
separuh rosak, dan yg tidak digunakan lagi...

Dari and menyimpanya di dlm laci dan biarkan dia menjadi usang,
tukarkan ia kepada sejumlah tunai...

Sila msg atau pm saya jenis phn, kerosakan dan usia serta lokasi..

kebergantungan kepada jenis phone dan model
untuk phone rosak

Kami ambil, Nokia, SE, Motorola, Samsung dan lain2

Nokia , SE , - rm5 hingga rm25
Motorola dan Samsung - rm5 hingga rm15
Lain2 rm5 hingga rm10

Untuk Phone Terpakai sila pm saya untuk harga dan jika mahu offer jual pm saya juga atau msg

Ke 0162636388 - kimi
assalamualaikum bg kimi
hp numb sy 0128907576
sy xda kredit bg pastu sy nak jual semua hp yg ada sebab anak sy xckup bulan xda bekalan dia lagi kt hospital dah 2 minggu xda

harap bg kimi dpt kontek wasap sy
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register