To Sell Membeli Handphone Rosak dan Terpakai

CG Sponsors




fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
Saya ingin membeli Handphone anda yg rosak,
separuh rosak, dan yg tidak digunakan lagi...

Dari and menyimpanya di dlm laci dan biarkan dia menjadi usang,
tukarkan ia kepada sejumlah tunai...

Sila msg atau pm saya jenis phn, kerosakan dan usia serta lokasi..

kebergantungan kepada jenis phone dan model
untuk phone rosak

Kami ambil, Nokia, SE, Motorola, Samsung dan lain2

Nokia , SE , - rm5 hingga rm25
Motorola dan Samsung - rm5 hingga rm15
Lain2 rm5 hingga rm10

Untuk Phone Terpakai sila pm saya untuk harga dan jika mahu offer jual pm saya juga atau msg

Ke 0162636388 - kimi
 
Last edited:
Sponsored Post

Emil

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2007
Messages
208
Reaction score
0
Points
10
He berapa inggit hang nak beli sebiji?.
Kat kedai enpon, depa cuma berani RM50 ke RM80 je untuk
enpon yang kita beli dgn harga RM600-700 dulu.
Apa brand ko nak?
 

Dinn

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
164
Reaction score
8
Points
15
klu hp lama nak ker...
tak rosak tp dah tak pakai...
 

fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
kalu ada handphone rosak, semi faulty dan lama jual je ngan saya.. Kasi tau detail.. Nak buat spare part je... Jual le memurah kat membe cg, huhuhu... Tulis je brapa nak jual, kalu ok harga tu aku amik la..
 
Last edited:

Dinn

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2008
Messages
164
Reaction score
8
Points
15
aku ade 2 bijik.
1)motorola statac x
2)erricson (tak ingat model)
brapa kau nak?
apa2 pon kene masuk stor dulu. ntah wujud ke lagi....
 

zurk

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2007
Messages
728
Reaction score
0
Points
10
bro..aku ader komunicator nokia 9300i rosak...kalu nak pm aku:D
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
o2mini
sume ok
cume takder signal je
berapa berani?
kasi pm la kalo berani
 

fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
02 mini bila takda signal ni.. Susah nak repair dan mahal..
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,665
Reaction score
837
Points
171
uih..kat sini beli tel rosak..

lain dari yang lain bnz nih..:)cgrock

dari buang, kalo boleh jual, jualkan ajerlah..:)
 

pakjang

Freshie
Joined
May 26, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Aku ada 2, 3 biji hp yg jatuh masa aku pakai. LCD dah pecah, hang terima juga ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register