To Sell Membeli Handphone Rosak dan Terpakai

CG Sponsors




fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
elan msg saya jika nak jual hp tu...
thk... lokasi bro kat mana ni???
 
Sponsored Post

diniya

Active+ Member
Joined
Mar 14, 2008
Messages
2,574
Reaction score
0
Points
20
Kimi,
aku ada 2 hp yg rosak,
nokia butterfly & nokia 3310..
bleh PM aku cmne nak urusniaga... tq..
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
aku ada SE 550i,LCD rosak tp still bole pakai..sblm rosak aku tnya kedai nak amik rm350..bape klu tolak kat ko?
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku ade nokia 3200...x rosak cuma lama...aku agak nak jual rm80 kat tuan tanah klu bro mau...rege leh nego lagi..ape2 hal pm aku la ek tuan tanah...
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
la, sayangnya...
macamana kamera leh rosak plak...
berapa nak jual ni?
ntah le, aku pun tak tau mcm mana boleh rosak... nak kata jatuh, masa rosak tu tak de jatuh pun...
 

buatcash

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
142
Reaction score
0
Points
10
nak jual O2 XdaII mini ..
brapa brani ambik..
set ok tiada masalah..
nak jual sbb dah beli blackberry
 

fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
PHONE NI SKRG MARKET SUSAH LA....ari tu ader kat kedai dekat bulan tak jalan2... offer me ure price.... maybe ok kot.. i amik la
 

smartzac

Fun Poster
Joined
Apr 12, 2007
Messages
874
Reaction score
11
Points
15
Oooo.. nset rosak pun ada market rupanya... :D

Kat saya ada 2 Ngage QD dah lama kong.. power on failed. pastu ada sebiji Nokia 6600 pun sama gak xleh on dah lebih 2bulan... Nokia 3310 ada 2 biji gak, entah apa problem lupa lak tapi mmg tak gunakan lagi la.. Satu lagi ada Alcatel One Touch Easy... Memang easy giler, sekali rosak terus takleh repair dah...:)) Dah lebih 3 tahun simpan je...:D
 

bisnes-minded

Active Member
Platinum Member
Joined
May 2, 2008
Messages
1,157
Reaction score
2
Points
25
aku ada 2 jenis fon.

satu tgh pakai tp rasa nk jual.. jenis N73 (music edition) aku baru pakai 2thn lbh..sume ok..kedai nk dlm rm500 jek. ko bleh bg dlm rm600-rm700 ke? ok x?

satu lagi DOPOD..ko angkat gak ke? kalu xangkat bleh x ko repair utk aku..dia cuma rosak xleh charger jek!...

ko kalu setuju atau nk negotiate pm aku kay!
 
Last edited:

fatkimi

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
Oooo.. nset rosak pun ada market rupanya... :D

Kat saya ada 2 Ngage QD dah lama kong.. power on failed. pastu ada sebiji Nokia 6600 pun sama gak xleh on dah lebih 2bulan... Nokia 3310 ada 2 biji gak, entah apa problem lupa lak tapi mmg tak gunakan lagi la.. Satu lagi ada Alcatel One Touch Easy... Memang easy giler, sekali rosak terus takleh repair dah...:)) Dah lebih 3 tahun simpan je...:D
KASI msg kat aku la... berapa nak jual semua phone rosak tu kat aku... hehehehe.... nak buat spare part je....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register