BTC USD 19,194.1 Gold USD 1,660.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Mat Kilau (2022)

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
377,538
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
377,538
Reaction score
23,863
Points
2,836
Awards
1
ada budak kecik susah nak concentrate 😆
dengan request dia, karenah dan celoteh dia hehe
lagi seronok dok kat rumah, dia bebas buat apa yg dia nak tanpa ganggu kita tengok movie tu :)

Lagi-lagi cerita berat macam Mat Kilau ni
Kena fokus tengok
 
Sponsored Post

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
ada budak kecik susah nak concentrate 😆
dengan request dia, karenah dan celoteh dia hehe
lagi seronok dok kat rumah, dia bebas buat apa yg dia nak tanpa ganggu kita tengok movie tu :)

betul. tu pasal masa single ni, enjoy habis-habis.
dah ada anak...adoi. nangis pun tara guna. kekeke
 

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
Fatah ada. Ruhian ada.
lagi padu kalau ada Iko Uwais.
 

lau_kau

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,352
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
25,352
Reaction score
5,063
Points
481
Awards
1
Tngk online ja nanti
 

afshaman

Active+ Member
Messages
3,715
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,715
Reaction score
512
Points
81
org pahang takde yg sesuai ke jadi hero...sedap skit dengo dialek pahang
 
Last edited:

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
org paham takde yg sesuai ke jadi hero...sedap skit dengo dialek pahang

betul juga. filem pasal pahang, elemen pahang kena ada. ke filem ni takat nak untung jer.
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,930
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,930
Reaction score
488
Points
136
kenapa aku rasa cerita ni biasa je and mcm tak cukup bajet eh?

rambut palsu pun kemaim kejong ha.

aku rasa akan jadik mcm cerita merongwangsa gak nih
 

reezn

Mutiple ID - Jedi / soybean
Messages
4,943
Joined
May 1, 2022
Messages
4,943
Reaction score
399
Points
41
kenapa aku rasa cerita ni biasa je and mcm tak cukup bajet eh?

rambut palsu pun kemaim kejong ha.

aku rasa akan jadik mcm cerita merongwangsa gak nih

sama. hahaha.
komen ii kat YT kemain lagi puji..

rendah sangat syamsul ni punya kreativiti.
ada ijazah perfileman ke dia ni?

mesti 1 jam 30 minit. mana puas tengok.
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,930
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,930
Reaction score
488
Points
136
sama. hahaha.
komen ii kat YT kemain lagi puji..

rendah sangat syamsul ni punya kreativiti.
ada ijazah perfileman ke dia ni?

mesti 1 jam 30 minit. mana puas tengok.
bukan nak mematahkan semangat.
tapi tu la.. tgk trailer pun aku teruja

bajet sampai 8mil
tapi tak nampak mcm serious nak buat.

pastu org kampung nye beberapa org je
rumah plak pakai buluh je (sebb nnt rumah tu nak terbakar)

entah la.
 

lau_kau

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,352
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
25,352
Reaction score
5,063
Points
481
Awards
1
bukan nak mematahkan semangat.
tapi tu la.. tgk trailer pun aku teruja

bajet sampai 8mil
tapi tak nampak mcm serious nak buat.

pastu org kampung nye beberapa org je
rumah plak pakai buluh je (sebb nnt rumah tu nak terbakar)

entah la.
Kt xdk perkampungan filem....tu set pakai buang ja la...klau compare ngn filem hollywood memang xdk la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register