BTC USD 66,939.9 Gold USD 2,329.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Masalah Nak Format HDD- IDE

natak

Fun Poster
Messages
601
Joined
Mar 28, 2008
Messages
601
Reaction score
1
Points
15
Salam.

Sahabat2 sekalian, mohon bantuan kalian untuk bantu saya mengformatkan HHD laptop (guna extenal).:(:(

image.jpg
[/url]





Mati idea dah ni..~X(~X(

Terima kasih semua...
:)cgrock:)cgrock

nota kaki: HDD ni sebenarnya berada kat kereta wish kawan.. kawan minta formatkan
 
Last edited:
Sponsored Post

ok.. dah jumpa..

sljnnq.jpg


lepas tu saya klik master boot record, tekan ok.. lepas tu kuar mcm ni lak :

9kquya.jpg


#:-S:(

boleh buang dah hdd tu :">

tapi kalau nak cuba lagi, boleh try cucuk kat pc lain, atau guna HDD tools yg di sediakan manufacturer, macam seatools ke

n next boleh cuba disk tool apa2 dari internet...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register