BTC USD 23,128.9 Gold USD 1,930.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mana Nak Register Domain Name + Hosting?

myroadtax.com

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,909
Paid Membership
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
cuba try ni..setakat ni ok lagi. https://twopiz.com

Saya pun ada guna untuk salah satu web projek saya.

Kalau tak silap pemilik tinggal di Permas Jaya, Johor dan servis menggunakan hosting server Singapura.

Kalau ambil pakej murah, dia parking kat server di JB sahajalah.

Yang penting tech support dia bagus.
 
Sponsored Post

Hypnosis-Diri

Super Active Member
gem
Messages
8,232
Joined
Sep 22, 2014
Messages
8,232
Reaction score
655
Points
111
mana hosting malaysia nih yg ada affiliates? aku nak la... sebab nanti mungkin nak buat ebook boleh la referkan prospek ke hosting tu leh gak dpt komisyen kan hehehe.....
sekarang guna hosting oversea.. memang sapot bagus la tapi mahal sket ah... lol

Nak murah guna amazon web services.Free trial setahun.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register