Ask: Kalau nak buat website Q&A mcm Quora

CG Sponsors




DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,686
Reaction score
896
Points
166
Nak tanya, kalau nak buat site Q/A mcm quora tu da ada tak yg ready script ke.. Kalau nak sketch dari mula byk modal tu :D
 
Sponsored Post

divx

Active Member
Joined
Jun 20, 2013
Messages
1,686
Reaction score
23
Points
25
nak buat niche apa bos? audience local ke international?
 

2iquelo

Junior Member
Joined
Dec 26, 2018
Messages
89
Reaction score
4
Points
11
I am not sure that quora really do have something like that later in it no matter what. What else can we do here no matter what ? I hope you can get it with such matter anyway. It's really custom made work for everything out there. What else do you really need.
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
11,822
Reaction score
2,321
Points
236
saya tak pasti sama ada BOT yang hidupkan topik lama ni, untuk dapatkan site macam Quora contohnya, WordPress masih mampu gerakkan laman Q&A dengan gunakan QA Engine ..

a. Dapatkan Domain & Hosting
b. Install WordPress
c. Install QAEngine
d. Config Setting Dalam QA Engine
e. Rasmikan


maklumat lanjut mengenai QA Engine boleh didapat disini https://www.enginethemes.com/themes/qaengine/

:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register