Malaysia Webhosting Review @ CG

Recommended Brokers


zulutravel

Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
1,149
Reaction score
1
Points
25
jangan langgan exabytes.... sekarang dah 7 hari server down...

sangat mengarut, konon kompeni besar tapi servis macam ayam

customer support macam hampeh
 
Sponsored Post

hanyahaikal

Junior Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
Alhamdulillah, setakat ni sy guna mercumaya.net. tak pernah ada masalah server down. beli business plan, dan semua web yang sy host semua ok. itu untuk dlm negara kita la.

exabytes mmg byk masalah. support diorang amatlah teruk.

kalau ada duit lebih, nak secure, boleh guna hostgator, untuk domain, namecheap atau godaddy mmg terbaik.
 

citymall

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2013
Messages
4,292
Reaction score
478
Points
41
Kalau korang beli internet web hosting memang berbaloi.
Kawan suka layanan dia orang sangat mesra silih berganti.
 

jakzaizzat

Freshie
Joined
Feb 11, 2013
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Better pakai klserver.net :D

Support terbaik. Kalau ada pape masalah contact jer
 

gheart

Fun Poster
Joined
Sep 15, 2014
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
Tak kisah thread lama pun tapi info berguna. Terima kasih semua.

Saya tengah window shopping hosting dalam negara ni. Sekarang guna Bluehost dan Hostgator sahaja.
Hostgator ni ok x tuan?? Boleh trgkan ape kelebihan dia x??
Sbb nk running website yg ramai visitor n berat, sy nk hosting yg laju, sedap n secure. Huhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register