Wanted Mahu membeli meja ping pong

CG Sponsors




shaiful

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
873
Reaction score
6
Points
15
Sesiapa yg ada meja ping pong atau tahu lokasi meja ping pong terpakai dan elok,saya ingin beli...
 
Sponsored Post

bizplan

Active Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
40
kt kedai yg baru dalam 500 je..
 

JutaGold

Active Member
Joined
May 14, 2011
Messages
2,097
Reaction score
0
Points
20
huh, dah lama tak main ping pong..

bajet berapa bro?
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,861
Reaction score
35
Points
120
kedai barang sukan yg jenis jual raket badminton @ tenis ade jual.. tapi kene booking... ade yg mahal dan yg murah...
 

ap77

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2008
Messages
176
Reaction score
1
Points
15
Bro cuba jenguk2 kat forum pp4m..mana tahu kalau ada info kat sana...Sana ramai otai pingpong nih...
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
bajet berapa bos?? nak yg high end punya ke low end puya?? kalo nak brand butterfly pun ada.. bos area mana?
 

shaiful

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
873
Reaction score
6
Points
15
bajet berapa bos?? nak yg high end punya ke low end puya?? kalo nak brand butterfly pun ada.. bos area mana?
nak biasa biasa je,janji meja tu tak mengembung,berlekuk atau berlubang.saya area kl.dapat dlm 200 kebawah ok la...nak beli baru mahai sangat...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register