table tennis table

  1. puyuk

    Wanted Meja ping pong terpakai

    Assalamualaikum w.b.t.... ingin membeli meja ping pong terpakai... nak beli baru mcm xmampu...rm600 utk new set...hehe kalau ade tuan puan rs nak letgo, da lame x guna...gtaw ye.. price range dlm lingkungan rm200-rm300... area K.terengganu... t,kasih...:)cgrock:)cgrock
  2. S

    Wanted Kerusi Plastik, Meja Ping Pong dan X box 360

    As salam Saya mencari kerusi plastik cam di bawah Used budget RM 10 ke bawah .. Nak 30 pcs urgent... untuk kegunaan football facilities ... kalau boleh nak by this week Lepas tu nak cari meja ping pong yg used jugak..budget bawah RM 400 ... pun nak urgent by this week Lepas tu nak...
  3. shaiful

    Wanted Mahu membeli meja ping pong

    Sesiapa yg ada meja ping pong atau tahu lokasi meja ping pong terpakai dan elok,saya ingin beli...
Top
Log in Register