meja pingpong

  1. puyuk

    Wanted Meja ping pong terpakai

    Assalamualaikum w.b.t.... ingin membeli meja ping pong terpakai... nak beli baru mcm xmampu...rm600 utk new set...hehe kalau ade tuan puan rs nak letgo, da lame x guna...gtaw ye.. price range dlm lingkungan rm200-rm300... area K.terengganu... t,kasih...:)cgrock:)cgrock
  2. imabiz

    Wanted (Dah Dapat) Mencari Meja Pingpong 2nd

    salam rakan2.. saya ingin mencari meja pingpong used.. sebab bajet rendah je... mencuba nasib mana tau ade yang nak jual murah2 sebab terbiar ke kan.. area - sekitar KL, Putrajaya, Sepang, Nilai, Banting, Puchong dan berhampiran Budget - RM200 - RM300 Kondisi - mesti dalam keadaan yang amat...
  3. S

    Wanted Kerusi Plastik, Meja Ping Pong dan X box 360

    As salam Saya mencari kerusi plastik cam di bawah Used budget RM 10 ke bawah .. Nak 30 pcs urgent... untuk kegunaan football facilities ... kalau boleh nak by this week Lepas tu nak cari meja ping pong yg used jugak..budget bawah RM 400 ... pun nak urgent by this week Lepas tu nak...
  4. shaiful

    Wanted Mahu membeli meja ping pong

    Sesiapa yg ada meja ping pong atau tahu lokasi meja ping pong terpakai dan elok,saya ingin beli...
Top
Log in Register