Wanted (Dah Dapat) Mencari Meja Pingpong 2nd

CG Sponsors




imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,226
Reaction score
22
Points
35
salam rakan2.. saya ingin mencari meja pingpong used.. sebab bajet rendah je... mencuba nasib mana tau ade yang nak jual murah2 sebab terbiar ke kan..

area - sekitar KL, Putrajaya, Sepang, Nilai, Banting, Puchong dan berhampiran

Budget - RM200 - RM300

Kondisi - mesti dalam keadaan yang amat memuaskan

terima kasih kepada yang sudi menjual.. hehe.. tq cg..
 
Last edited:
Sponsored Post

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
tt, kat mudah tak de ke.
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,226
Reaction score
22
Points
35
tt, kat mudah tak de ke.
ade.. tapi telefon tadi dah terjual.. ade pun yang baru.. RM500.. meja pingpong ni jarang org nak jual kat mudah.. tak macam kereta dan gadget.. tiap2 jam update..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,418
Reaction score
21,052
Points
1,671
ak pun mcm nak tp pingpong ni bisingla..ganggu jiran sebelah
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,418
Reaction score
21,052
Points
1,671
main petang petang kat depan umah tak de masalah kot. Yang jiran bising tu, main kul 2 3 pagi ... :D
table ni nnt kan bila dah ada xmain pun, tbiar je..tp xde tercari2

klo main pun kejap je pstu ilang mood :))
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
table ni nnt kan bila dah ada xmain pun, tbiar je..tp xde tercari2

klo main pun kejap je pstu ilang mood :))
betul tuan ...

ambe ada plan nak beli robopong tu ... kalo tak de partner nak main ping pong ... leh smash robopong tu ... hahaha :))
 

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,226
Reaction score
22
Points
35
table ni nnt kan bila dah ada xmain pun, tbiar je..tp xde tercari2

klo main pun kejap je pstu ilang mood :))
jenis yang terbiar yang tuan die dah hilang mood nie lah yang saya cari.. hehe..
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
tambah sikit lagi dpt yg baru...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register