BTC USD 60,019.1 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

maaf nak tanya siapa kat namanya sini...

pengalaman aku..ada satu time tu..mmg terdesak gila nk pkai duit..motor rosak tahap susahkan aku gi kelas..aku neh student lagi time tu...aku dengan saja2 pi la CIMB nak cek duit ...mana tau rezeki dari langit..pastu aku cek akaun..

tetiber jer ada RM 200 lebih..cukup2 pkai utk aku repair moto..aku ingat parent aku saja buh dediam sbb maybe diorg dgr sibling sku citer pasal motor aku yg asik rosak ke..

abeh2 jer repair dan lepas2 tu aku baru ingat nk tnyer..rupanya2 bukan duit dari org yg aku knal..CIMB antar surat die akan tolak RM200 dari akaun aku time aku ada duit nnti..kira utang la..

lepas jer ptptn aku masuk...die pun tolak terus dari akaun tu..hehe

kuasa Tuhan agaknya..maybe kalo aku still tak repair..kne hentam kat mana2 ke sbb rosak (wiring, rosak lampu, abeh xde lampu depan blakang..malam2 nk gerak susah, gadai nyawa..huhu)

saja kongsi kisah..
 
Sponsored Post

Salam Atuk... saya respect kat Tuk... :):):)
Tuk pegi je kat bank, boleh trace dari mana sumber tu masuk..
pihak bank takde masalah punya. saya pernah buat.. Yg saya check besar amountnye. Sebuah Myvi lah jugak.. Pihak bank bagi terus sumber wang yg masuk tu.. Nanti sebelum Subuh Tuk pegi tunggu kat pintu Bank tu.. Borak2 dulu ngan Pak Guard. Kacau dia tido..:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Salam Atuk... saya respect kat Tuk... :):):)
Tuk pegi je kat bank, boleh trace dari mana sumber tu masuk..
pihak bank takde masalah punya. saya pernah buat.. Yg saya check besar amountnye. Sebuah Myvi lah jugak.. Pihak bank bagi terus sumber wang yg masuk tu.. Nanti sebelum Subuh Tuk pegi tunggu kat pintu Bank tu.. Borak2 dulu ngan Pak Guard. Kacau dia tido..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

ok insya Allah.. tok akan buat.... thanks
 
Maaf saper kat sini nama dia Ahmad Khairul Hazwan Bin Ahmad.. bukan apa bila tok tengok kat akaun bank ada transaksi yang dibuat atas nama dia kepada tok.. sedangkan tok tak berurusan dengan dia pun.. pastu takder sms pun yang kata dia dah bank in duit kat akaun tok...

tu bukan nama saya tok...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register