To Sell Looking for 4 star hotel buyer

Recommended Brokers


syazrin72

Freshie
Joined
Jun 19, 2012
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Dear All,

4 star hotel for sale at Changkat Bukit Bintang ..
431 rooms ..

Price RM195 million (nego) .

Pls call for more info +60172672720
 
Sponsored Post

jahar79

Active Member
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Mar 22, 2007
Messages
2,174
Reaction score
31
Points
30
details please..
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,403
Reaction score
63
Points
70
dekat 200 juta ni, bagi la detail, ini macam nak meniaga barang haram jeq..
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
Mcm niaga barang harga RM1.90 je.... Jajan ke?
 

syazrin72

Freshie
Joined
Jun 19, 2012
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Hotel : RADIUS INTERNATIONAL HOTEL KL

Location : Changkat Bukit Bintang, Off jalan bukit bintang KL

Tenure : Freehold

Description : 20-storey building

No. Of Room : 431 rooms

Selling Price : RM 195 million (Nego)

Other Details : The subject property is a 4 star hotel

For More info, Please call me 0172672720
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
mak oi nak jual Hotel million2 ringgit iklan camtu je kat CG ni hehehe...
tatau la kalo ada warga CG yg mampu :)
kalo nak jadi agent ada la kut hehe

ada ke ?
 

geniusasset

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
InsyaAllah... Maybe ada buyer yg nak. Jika buyer minat. Saya akan contact TT.
 

kaylis

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
8,381
Reaction score
44
Points
70
mak oi nak jual Hotel million2 ringgit iklan camtu je kat CG ni hehehe...
tatau la kalo ada warga CG yg mampu :)
kalo nak jadi agent ada la kut hehe

ada ke ?
kat dalam cg ni byk millionaire bro...cable pun byk kat sini, network pun sama....:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register