perniagaan untuk dijual

  1. K

    To Sell Bisnes Makan / Restoran untuk dijual

    Bisnes Makan / Restoran untuk dijual 🍽 Kedai makan ni adalah restoran cafe Melayu halal. Pemilik perniagaan ni berhenti sebab perlu uruskan cawangan lain. Kedai ni sudah buat renovation..ada kipas, lampu dan tiling lantai dinding. :) Jika berminat, boleh sewa kedai ni Ground floor...
  2. O

    To Sell Berminat untuk mulakan bisness Dobi layan diri atau Dobi timbang?

    salam para usahawan dobi. pening mencari mesin dobi yang berbaloi dan mengikut budget anda? kami mempunyai mesin terpakai untuk di let go. jangan risau! kami akan berikan anda warranty setahun ( tertakluk pada terma dan syarat) mesin buatan spain dan usa ini terbukti sangat tahan dengan...
  3. C

    Wanted Bisnes kedai jersi di Shah Alam

    hi warga2 cg, saya mencari sesiapa yang nak letgo bisnes kedai jersi kt selangor,kalau ada leh PM untuk bincang...thanks:)cgrock ini serius bukan main2:)
  4. T

    Wanted Beli Syarikat Kelas A CIDB

    Pihak kami berminat mengambil alih syarikat binaan kelas A berdaftar dg CIDB. Tolong hubungi segera. timoer 019-3889143
  5. O

    To Sell Gelanggang futsal dan badminton untuk dijual

    Futsal dan badminton untuk dijual/ambil alih - 2 court futsal (rubberize & PU) - 9 court badminton 1 dalam pembinaan (rubberize & PU) - perniagaan berpotensi tinggi - semua dh complete tinggal uruskan - dh ada regular customer - pelaburan yang baik - Puncak Alam, Selangor Kpd yang...
  6. nservas.sales

    Wanted Biz produk makanan @ minuman

    Salam ..... sy mncr perniagaan yg hndk dijual dlm sektor makanan @pun minuman yg berdaya saing. Biz yg hndk dijual hndklah mmpunyai facilities pengeluaran dan brand. Bayaran : CASH Khas bagi pengilang sahaja, retail bisnes tak mau. :D
  7. E

    To Sell Butik pakaian di Ipoh Parade utk dijual

    #SATU LOT KEDAI BUTIK DI IpOH PRADE utk DIjual# *owner mahu pindah xtinggal di ipoh lg *lokasi strategik berdekatan bowling & food court *baru renovation *menjual beg ,baju,tudung dan lain2 *harga 19k....(boleyh runding+sekali tukar nama) *alamat di Evergreen Charisma,Lot1-0c 1st Floor 39-45...
  8. T

    Wanted Nak beli syarikat

    Pihak kami berminat take over /beli syarikat yg berikut : 1. Syarikat kontrektor yg ada KELAS A berdaftar dg PKK.pihak kami mahu membeli dua syarikat binaan kelas A tersebut. 2. syarikat mining di Malaysia dan juga di luar negara. 3. Syarikat Oil and Gas Syarikat di atas mestilah free from...
  9. S

    To Sell Looking for 4 star hotel buyer

    Dear All, 4 star hotel for sale at Changkat Bukit Bintang .. 431 rooms .. Price RM195 million (nego) . Pls call for more info +60172672720
  10. 1305

    Wanted Syarikat Keselamatan dikehendaki. Segera

    Assalam CGrian. Sebagaimana tajuk, sy mencari mana2 syarikat kesalamatan yg nk dijual. Pembeli sediada. Tlg roger klu ada maklumat, komisen utk mereka yg bg lubang smpi deal jadi. Adios
  11. skeri

    To Sell Syarikat Kontraktor Kelas D

    Saya ingin menjual syarikat contractor klass D. price negotiable. serious buyer only. No broker. anything email or pm me.
  12. A

    Wanted Syarikat Kontraktor kelas F

    kepada mana mana contractor kelas F yang ingin menjual syarikatnya. sila PM saya.
  13. sns_empire

    To Sell Projek balak di Perak

    salam warga cg... geran balak 200ekar x 6. sapa2 yg berminat boleh hubungi segera sy ada masa 1minggu untk uruskn. harga premium geran 1.3j. untk serius funder sj. call 017 663 8138. -closed-
  14. Nani Sofea

    Wanted Saya Ingin Membeli Kedai Dobi Area Sel & KL

    Ada sesiapa yang ingin menjual kedai dobi di area Selangor dan Kuala Lumpur sila hubungi saya di 0192043340 (Puan Madznah)
  15. A

    To Sell Company Untuk Dijual - 200 j

    Salam. Saya ada satu company sdn bhd untuk di jual. Harga 200j. Company ada konsesi melombong pasir. Boleh supply pasir 400 juta metric tan. Harga pasir sekarang sekitar RM 20-25 satu metrik tan. Kalau 400 juta x RM 25 = Kalkulator pun tak cukup digit. PM saya kalau berminat. First come first...
  16. A

    Wanted Syarikat Lesen Kelas E

    Kalau ada yg nak jual company kelas E sila email or PM ye... lagi bagus kalau bagitau sekali harga yg dibuka. Thanks. Urgent.
  17. T

    Wanted Nak Beli 3 Syarikat Kelas A PKK &CIDB 7

    Pihak kami mahu membeli 3 (Tiga)syarikat Kelas A PKK dan CIDB 7.Tidak kira sama ada dormant atau aktif. Syarat kami seperti berikut :- 1. Syarikat itu free from all encumbrances. Tidak ada hutang. 2. Syarikat dormant itu masih belum tamat tempoh pendaftaran dengan PKK dan CIDB 3. Tidak pernah...
  18. ustazb

    To Sell Lombong Bijih Besi Untuk Dijual - 162 Hektar

    Sebuah lombong bijih besi seluas 162 Hektar terletak diMachang Kelantan bersedia untuk dijual pada harga RM8.5 juta. Sesiapa yang berminat atau mempunyai buyer boleh menghubongi ustaz ditalain 012-3587279 untuk temujanji. Dan jika memenuhi syarat, Ustaz akan terus bawa berjumpa dengan tuan puan...
  19. umys2u

    To Sell Syarikat Kontraktor Kelas A (bumiputera) untuk dijual

    salam...disini saya adeer 3 syarikat kontraktor kelas A yang nak dijual..siap PKK,CIDB dan kewangan..sebarang pertanyaan boleh PM.tq..
  20. eddie80

    Wanted MENCARI Perniagaan Utk Dijual.. IPOH ONLY..

    Ada kawan saya ni, nak berniaga. Tapi modal tk ada. Jadi saya pun bagi 1 jalan. Bidang saya bidang pinjaman perniagaan di bank. Jadi saya sarankan carilah org yg dah nak jual perniagaan diorang.. Pastu wat loan dengan saya.. Tapi cari la perniagaan yg ada potensi.. Jadi, kot2 la ada warga CG yg...
Top
Log in Register