Level tiap post kite...

CG Sponsors




myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,045
Reaction score
61
Points
130
Aku nak tanya pe level2 taip post kite..contoh klu smpi 100 post pe lebihnye..kmdn 500 post..kmdn 100 post..pe kelebihan bile kite dh capai post2 yg ditentukan??
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
rasanya dah ada dah ni.... tapi tak ingat kat thread mana...
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
post je tak yah pk2 ... :))
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,045
Reaction score
61
Points
130
aku rasa post aku mcm berkurangan plak..boleh jadi ke cam tu?
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
aku rasa post aku mcm berkurangan plak..boleh jadi ke cam tu?
hummm, rase cam tak jer, tapi kalau kat forum sebelah bleh jadik, tp bukan kurang post tp kurang kedit, sebab kena potong ngan momod...

hehehe porum apekah itewww?
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,045
Reaction score
61
Points
130
xsilap aku post aku sblm ni 650++ tp tgk dh jadi 618 plak..entahlah
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
kat CG nie rmi yg kejo post sbb mungkin utk kredibiliti kot...tue yg kat thread newbies aku tgk mlm2 semua thread ntah biler punya kluar blik....huhuhu....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register