Lesen Kereta

CG Sponsors




Arxtivation

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
Urm...nak tanye sape2 yg tau, mase ujian comp dienye soalan susah x and same x macam soalan yg ade dalam buku n dalam cd practice?(baru nak ambik lesen moto n kete...doakan saya supaya lulus terima kasih :D )
 
Sponsored Post

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
x de lesen agi, x penah amek agi... rasenye lebih kurg je...
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,501
Reaction score
43
Points
120
mudah jer dik .. leh lulus 50/50 laaaaa ...

p/s : teringat zaman ambik lesen berkomputer dulu .. mantap sehhhh
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
aku amik test meja bertulis tahun 2001... nak kata senang tu tak la jugak.. aku nyawa² ikan jekk tapi nasib baik lulus.. :) ko kena pahamkan soalan tu sebab a bit tricky kat situ..
 

Joe1911

Active Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
1,644
Reaction score
8
Points
25
Aku baru bulann lepas ambil ujian komputer tuh,dapat 42/50 ,cukup makan jer,soalan tu senang tapi penuh dgn tipu helah... hati2 semasa menjawap.
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
bace gk bku tuh.
setel bace buku,mmg sng je ah nnt

good luck

:)cgrock:)cgrock
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
Urm...nak tanye sape2 yg tau, mase ujian comp dienye soalan susah x and same x macam soalan yg ade dalam buku n dalam cd practice?(baru nak ambik lesen moto n kete...doakan saya supaya lulus terima kasih :D )
senang pun x..susah pun x..tengah2:))..jgn risau bro..wat solat hajat..selalunya soalan comp ni bnyk guna common sense..sy doakan bro lulus:)cgrock
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
senang je nak x lulus:D

x de lah mmg senang pun baca buku pk logik tu je

selalamat bejaya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register