BTC USD 48,977.5 Gold USD 1,786.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Langkawi.....

serialia

Junior Member
Messages
79
Joined
Dec 7, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
Ramai yang dah pernah g langkawi tp u all semua habis jalan ker kat sana? Erm....selalunyer org g sana naik kebal car, air terjun, shopping pinggan mangkuk, shopping coklat, shopping rokok hihi.....g tempat sejarah n g ke island naik boat...

Tp aper lagik yg best kat sana selain drpd aktiviti di atas? cuba cerita sikit......:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

mimie813

Super Active Member
Messages
6,531
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,531
Reaction score
290
Points
81
Ramai yang dah pernah g langkawi tp u all semua habis jalan ker kat sana? Erm....selalunyer org g sana naik kebal car, air terjun, shopping pinggan mangkuk, shopping coklat, shopping rokok hihi.....g tempat sejarah n g ke island naik boat...

Tp aper lagik yg best kat sana selain drpd aktiviti di atas? cuba cerita sikit......:-?:-?:-?

baru jer g bln lepas.....

klu cakap psl abs x jalan ?...mmg x abis...3h/2m rse cam x cukup....first day smp...ujan lebat...dapat round2 g makam mahsuri n singgah beli minyk gamat....nak naik cable car pun x leh sb ujan...
2nd day- g naik bot tuk melawat 3 pulau...kira adventure gak lah....petang , g pekan kuah soping rokok and g idaman suri....syurga pinggan tuk kaum wanita....hehehehehhe...
pas tu g dataran helang and lepak2.....mlm g mkn kat lobster village...pas tu blek...
3rd day- g soping coklat kat coco valley,kat ngan underwater world.....pas 2 packing barang sb flight kul 2....

x cukup kan...so klu u nak pegi...kena plan lah supaya sume tmpt u blh g...lgpun bukan selalu nak ke sini...

*** frust sb x dapat naik cable car and g lepak kat pantai cenang
 

zasa121

Active+ Member
Messages
4,394
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,394
Reaction score
8
Points
60
klo nak duk langkawi kat bella vista cuma RM100..bleh pm saye..hehe
 

ichizen98

Fun Poster
Messages
589
Joined
Nov 1, 2009
Messages
589
Reaction score
6
Points
15
Ramai yang dah pernah g langkawi tp u all semua habis jalan ker kat sana? Erm....selalunyer org g sana naik kebal car, air terjun, shopping pinggan mangkuk, shopping coklat, shopping rokok hihi.....g tempat sejarah n g ke island naik boat...

Tp aper lagik yg best kat sana selain drpd aktiviti di atas? cuba cerita sikit......:-?:-?:-?

hmm mmg x cukup kalo gi 3hr-2mlm...kawan gi hr tu 4hr -3mllm pun x cukup:(:)(:)((.gi pulau payar arr mmg best ikan situ differ skit ngan pilau2 lain yg kawan pernah gi siap ada baby shark lg..tp mahal skit nk gi sana tp berbaloi2... new xperien arr:))
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
naik cable car, ngeri dan gayat...

g island hoping, best gile!! mandi laut gitu... best2...

shopping, mmg best... kitrog pusing satu langkawi, naik keta... saje nak tgk tempat... makan mase satu hari gak nak explore tempat... da next days tu baru wat aktiviti cuti2
 

serialia

Junior Member
Messages
79
Joined
Dec 7, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
I g sana kena wat hotel inspection tp dlam masa yg sama nak g jalan2...dulu dah pernah g lah tp dah lama tak g....

klau g 8-10january agak2 sewa kete mahal lagik tak? ingat nak sewa innova ker vios ker....thanks...
 

kapak

Legendary Member
Messages
19,627
Joined
May 30, 2008
Messages
19,627
Reaction score
265
Points
131
baru skali gi langkawi masa darjah 6 dulu
 

hafizdanial

Junior Member
Messages
81
Joined
Sep 7, 2008
Messages
81
Reaction score
0
Points
6
g la snorkling nd diving kat pulau payar amat besh wa cakap lu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register