Kumpul duit 30k nak kahwin

CG Sponsors




Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,373
Reaction score
2,199
Points
191
lain kali nikah bayar mas kahwin je..
kenduri syukur bihun goreng..

lepas dh test drive..agak2 dara..

leh la buat kenduri jemput semua org kmpng.. tumbang lembu seekor..
bersanding pelamin bagai..
kompang sekampung..
hantaran 10 dulang serba satu..
 
Last edited:

xnet

Fun Poster
Joined
Mar 30, 2013
Messages
454
Reaction score
18
Points
15
hahaha....bab perumpamaan tu ak main bedal je..xde amik tau isi lagu hehe...

tp patut kalau nak yg dara..tanya dlu la sebelum kawin...ape susah...xpon lakukan pemeriksaan face to face :D
Cek enjin saje tau.. jgn pandu uji :))
 

Lionheart

Junior Member
Joined
Jan 9, 2013
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Ibarat Bayar Harga macam nak beli barang baru last2 dapat barang second hand...
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
Tawakal je la
Bkn kuasa kita dgn siapa jodoh kita
Kita dah jaga diri sehabis baik dah bagus pada diri sendiri
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,623
Reaction score
185
Points
43
ni betu punya marah ni...taip guna jari tengah
 

rocketeer999

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
4,482
Reaction score
150
Points
33
kawin ni sebenarnya kita dpt pasangan yg kita layak
bukan pasangan yg kita nak

kadang2 kita di uji utk meningkatkan lagi kelayakan kita
 
Sponsored Post
Top
Log in Register