Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad - bankpstn.com.my

CG Sponsors




Sponsored Post

couchcorp

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2011
Messages
767
Reaction score
41
Points
20
Buka balik pinjaman mudah untuk ahli tambah share. kadar keuntungan bagi yang kompetetif.. mesti sokong punya:D:D
layan gak tu...kalau B1n dpat agi dividen 12.5% mcm dulu syokla..fair la sebb bulan 8 baru dpt dividen..so kena la up sket dividen tu
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
layan gak tu...kalau B1n dpat agi dividen 12.5% mcm dulu syokla..fair la sebb bulan 8 baru dpt dividen..so kena la up sket dividen tu
betul tu.. tp tgk dr laporan kewangan tahun lepas seakan mustahil dpt utk dpt 12.5%. Tapi kalu bg 10% insyallah boleh bg jer, kalau tak dpt juga boleh fikir utk bertapak di tempat lain. sebab ada kaedah sebenarnya utk tetap bagi 10% tu
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,615
Reaction score
2,069
Points
191
betul tu.. tp tgk dr laporan kewangan tahun lepas seakan mustahil dpt utk dpt 12.5%. Tapi kalu bg 10% insyallah boleh bg jer, kalau tak dpt juga boleh fikir utk bertapak di tempat lain. sebab ada kaedah sebenarnya utk tetap bagi 10% tu
Once kalu dah kuar, sukar balik nak masuk apabila BP dah private. Kena faham, dividen tahun ni kurangpun pasal nak selesaikan cabang2 biz property yg brmasalah tu serta kos2 penambahan cawangan..aku pun sangat2 brharap BP giat membuat promosi produk2nya..:)
 

Crab Hammer

Active Member
Joined
Mar 4, 2011
Messages
1,055
Reaction score
25
Points
30
Once kalu dah kuar, sukar balik nak masuk apabila BP dah private. Kena faham, dividen tahun ni kurangpun pasal nak selesaikan cabang2 biz property yg brmasalah tu serta kos2 penambahan cawangan..aku pun sangat2 brharap BP giat membuat promosi produk2nya..:)
ambe sokong yg ni:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid
 

pg01

Junior Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
71
Reaction score
3
Points
11
Salam Sahabat..apa khabar semua..
as long BP bagi 10% tu dah kira ok..Cuma diharap BP dapat tambahkan had max share terbaru...:)

PG
pgcare.blogspot.com
 

repasi

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2011
Messages
630
Reaction score
46
Points
20
Salam Sahabat..apa khabar semua..
as long BP bagi 10% tu dah kira ok..Cuma diharap BP dapat tambahkan had max share terbaru...:)

PG
pgcare.blogspot.com
setuju sangat cadangan lu bro!
kita sealiran!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register