Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad - bankpstn.com.my

Recommended Brokers


ahbond

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
4,348
Reaction score
65
Points
30
Salam semua,
Maaf kepada moderator sekiranya thread serupa ini telah ada dan yang kedua main letak jer dalam kawasan yang salah serta tidak mengikut lunas-lunas yang dikehendaki ketika memasuki zone ini..

Sekadar ingin maklumat atau info yang tambahan atau lebih dari kawan-kawan mengenai Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad ini atau lebih dikenali Bank Persatuan...manalah tahu ada yang dah menyertainya atau ada cerita baik dan ada cerita buruk...

Saya sudah melayari webnye..kalau anda ingin melayari...bolehlah kesini http://www.bankpstn.com.my

bye n salam. :D
:)cgrock
 
Sponsored Post

cuyien

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2009
Messages
345
Reaction score
2
Points
15
Salam semua,
Maaf kepada moderator sekiranya thread serupa ini telah ada dan yang kedua main letak jer dalam kawasan yang salah serta tidak mengikut lunas-lunas yang dikehendaki ketika memasuki zone ini..

Sekadar ingin maklumat atau info yang tambahan atau lebih dari kawan-kawan mengenai Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad ini atau lebih dikenali Bank Persatuan...manalah tahu ada yang dah menyertainya atau ada cerita baik dan ada cerita buruk...

Saya sudah melayari webnye..kalau anda ingin melayari...bolehlah kesini http://www.bankpstn.com.my

bye n salam. :D
:)cgrock
Tengok pada dividen dia menarik juga.Minimum 10%:">
 

cuyien

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2009
Messages
345
Reaction score
2
Points
15
Apa pendapat cuyien tentang Bank Persatuan ini?..:).
Aku tak banyak tau pasal bank ni. Tapi byk yg amik loan kat bank ni interestnya tinggi2. Tapi senang skit bg org yg rekod tak brp cantik dgn bank2 kat M'sia ni. Dividen syer dia aku tgk tinggi, maybe bagus utk melabur kat sini. apa kata otai2 lain?

Kau kat mana skrg ni Bond? Bandung lagi ke?:D
 

ahbond

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
4,348
Reaction score
65
Points
30
Aku tak banyak tau pasal bank ni. Tapi byk yg amik loan kat bank ni interestnya tinggi2. Tapi senang skit bg org yg rekod tak brp cantik dgn bank2 kat M'sia ni. Dividen syer dia aku tgk tinggi, maybe bagus utk melabur kat sini. apa kata otai2 lain?

Kau kat mana skrg ni Bond? Bandung lagi ke?:D
Alamak kita berborak lain nie...skrg dekat M'sia...dah tak menetap disana lagi Pa Ayien...bila diperlukan barulah den ke sana..hehehe..

Oooo...gitu...Dia mcm bank ker?...tengok ada beberapa cawangan cuma belum banyak lagi..hehehe
:)cgrock
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,087
Reaction score
779
Points
166
hmmm... banyak jugak koperasi sekarang ni.. tapi bank persatuan tak pernah pulak dengar.. ni mungkin khas untuk peminjam...
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
actually bank ini bagus... sape2 yang berminat untuk masuk syer elok sangatla.. untuk rekod dividen yang diberikan untuk 4thn lepas paling rendah 10% dan paling tinggi 12.50%... sape yang nak wat loan pun boleh kadar interest 4.75%...
 

ahbond

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
4,348
Reaction score
65
Points
30
actually bank ini bagus... sape2 yang berminat untuk masuk syer elok sangatla.. untuk rekod dividen yang diberikan untuk 4thn lepas paling rendah 10% dan paling tinggi 12.50%... sape yang nak wat loan pun boleh kadar interest 4.75%...
Bro dah ada syer dalam tu ker?...lama dah ker?...Den tepon hari tu..HQ Bank Pesatuan nielah...dia kata koperasi nie dah lama sebelum merdeka lagi....klu ikut yang dicerita dalam sejarah dalam laman web mereka pun sama....Rasanya den nak cubalah...eheheh :D
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
Bro dah ada syer dalam tu ker?...lama dah ker?...Den tepon hari tu..HQ Bank Pesatuan nielah...dia kata koperasi nie dah lama sebelum merdeka lagi....klu ikut yang dicerita dalam sejarah dalam laman web mereka pun sama....Rasanya den nak cubalah...eheheh :D
aku dah join... kalau adah ada wang join lah sekarang sebelum cukup syer 300j..aku anggar dah nak hampir penuh sekang nanti mungkin akan tutup macam bank rakyat...cepat bertindak sebelum terlepas perahu..

syarat: >18thn, bumiputera, bawa 2copy ic...

aku amik ikhtibar dalam kes bank rakyatlah sampai lani tunggu tak buka2 syer...

memang tahun ni ulang tahun ke-60... kalau lalu branch kat wakaf che yeh ada la banner pasal ulang tahun bank persatuan ni...
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,602
Reaction score
729
Points
71
Takder Promosi

hmmm... banyak jugak koperasi sekarang ni.. tapi bank persatuan tak pernah pulak dengar.. ni mungkin khas untuk peminjam...

tulah diorang takde wat promosi... dapat tau pun dari member2 jer.langkah seterusnya kena berusaha cari sumber maklumat dan tanya kat kaunter bptsn...

kedua2 boleh... nak masuk syer ataupun nak pinjam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register