Kongsi trader forexcopy yang difollow

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1105
USD / JPY
107.784
GBP / USD
1.23435
USD / CHF
0.96145
USD / CAD
1.37725
EUR / JPY
119.695
AUD / USD
0.6668

CG Sponsors




uncle gober

Banned
Joined
Apr 3, 2013
Messages
660
Reaction score
1
Points
15
For a beginner, it is important to feel the atmosphere and energy of Forex trading. In my opinion, the best option is to participate in a competition of traders. Especially because there is a chance to evaluate yourself in a realtime mode against other, and you can earn good money: for example, prize money funds in ********** competition is 25,000 dollars, a good amount of money.
A tip for a beginner is to never stop learning and also maximize the demo account to practice. I also use a demo account to practice the best trading system before opening the real account in TICKMILL
 
Sponsored Post

LeeGG

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
2,923
Reaction score
55
Points
30
risikonya copy trade ni, kalau akaun dia kelaut, akaun kita pun kelaut..
kalau setting tak sesusai spt. ratio, leverage, jenis akaun tak sama pun boleh mengundang akaun kelaut..:D
 

LeeGG

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
2,923
Reaction score
55
Points
30
sebelum copytrade, pastikan:

1. faham mekanisma disebalik copy trade
2. leverage, jenis akaun, modal, 4/5 digit sbb setting mengambil kira semua ni dsb
3. berapa lama akaun yg dicopy dah trade profit

Kalau akaun yg dicopy tu semua sama dgn akaun kita, jenis ni paling senang nak set copy trade.
 

elazman

Freshie
Joined
Jul 27, 2015
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
cadangan bagus tuan.broker mana yang ada buat forexcopy
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,249
Reaction score
512
Points
176
cadangan bagus tuan.broker mana yang ada buat forexcopy
Boleh cuba lihat fxc (seperti di siggy saya). FXC bukan broker , ianya cuma tempat semua trader dari semua broker mencari follower masing2 :)
 

nullahfx

Active Member
Joined
Aug 30, 2013
Messages
1,407
Reaction score
0
Points
20
Untuk fasilitas forexcopy mnemang saya dapatkan juga dari broker yang saya gunakan. Tapi saya masih belum memaksimalkan fasilitas yang satu ini. Terlebih memang lebih puas dengan hasil trading dari kemampuan saya sendiri
 
Sponsored Post
Top
Log in Register