Kongsi trader forexcopy yang difollow

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10254
USD / JPY
109.274
GBP / USD
1.30741
USD / CHF
0.97125
USD / CAD
1.31474
EUR / JPY
120.480
AUD / USD
0.68285

CG Sponsors




m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
boleh tahan gak equity die sekarang

da join ke bro??
belum..baru je searching tadi lepas buka thread tt :">

account ni untuk long term ok la..:-?




tengok dia punya profile kat myfxbook >> pip2cash
semua pakai leverage yang aku tak pernah terfikir nak guna :))

 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,447
Reaction score
241
Points
123
belum..baru je searching tadi lepas buka thread tt :">

account ni untuk long term ok la..:-?




tengok dia punya profile kat myfxbook >> pip2cash
semua pakai leverage yang aku tak pernah terfikir nak guna :))

mmmmm.. grid style trading :)

kalo pamm ok la tu. kalo copy, tak pandai set ratio bley hanyut dibuatnya :))
 

Real

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2008
Messages
308
Reaction score
4
Points
15
belum..baru je searching tadi lepas buka thread tt :">

account ni untuk long term ok la..:-?




tengok dia punya profile kat myfxbook >> pip2cash
semua pakai leverage yang aku tak pernah terfikir nak guna :))

Wow...terima ksh kerana ada sdh yg sudi memeriahkan ruangan ini...teruskan bagi yg bermminat utk kongsi...:D
 

Real

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2008
Messages
308
Reaction score
4
Points
15
Salam damai semua warga maya...pa mcm hari ni ada ke perkembangan di forexcopy :-?
 

xshot007

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2013
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
Saya menunggu update para master di forum ini untuk memberikan sinyal trading terbaru. Terima kasih
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
belum..baru je searching tadi lepas buka thread tt :">

account ni untuk long term ok la..:-?




tengok dia punya profile kat myfxbook >> pip2cash
semua pakai leverage yang aku tak pernah terfikir nak guna :))

Leverage rendah je diorg guna kalau leverage tinggi drawdown kecik je tu


Kalau ada follow, kasi testimoni kat sini bro


.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register