kelab ping pong

CG Sponsors




BARAGAST

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2009
Messages
114
Reaction score
2
Points
15
ada tak kelab pingpong kat area serdang ke putrajaya tak pun yang berdekatan....nak join laaa walaupun tak pandai main. lagi bagus kalau ade liga pingpong atau monthly tournament baru meriah skit...

aku dah tak larat nak main futsal nak main pingpong pulakk.

ade sesape boleh bagi cadangan. aku rasa sukan ni pun orang melayu atau bangsa lain patut cuba....buat laaa karnival macam futsal ke...main pingpong takdelaa letih macam badminton.

apa pendapatan korang akan hal ini....:D

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,979
Reaction score
84
Points
45
I Like Pingpong.. Walaupon xde la handal mane men, tapi men pingpong ni mmng fun la.. Sokong kalu nk tubuhkan tournamnet pingpong ni.. Tpi, de lgi ke yg nk sokong?
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
Jauh la plak..bet pun dh naik berabok ni...
 

mr.gabanz

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2011
Messages
2,562
Reaction score
2
Points
25
haaaaa...jom kita berentap...aku duk serdang je..main kat umah..
smpi skrang aku mmg xleh kalahkan org tua aku n geng2 dia..
siap bagi handicap lagi..
sangat berbisa wooo dorang punye service..tapi x leh lawan Ma Long la..
 
Last edited:

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70
pegang PENHOLD ke SHAKEHAND.

sekarang PENHOLD dah advance, boleh pukul reverse penhold
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,506
Reaction score
237
Points
123
nk join jgk.. area ganu ade x? lama xmain ni
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,489
Reaction score
87
Points
70
tt boleh tukar tajuk thread 'peminat ping pong' tak? boleh kongsi knowladge sekali

sy baru nk berjinak2 dgn ping pong :D


ps: aku guna jpen racket

 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,922
Reaction score
822
Points
171
time remaja.. memang suke main... sebb x pening pala.. just pakai baju melayu + kain.. pon da leh main... senang dan mudah.. time mude2 sempat la mengajar dak wakil sekolah (pompuan) . aku biasa shakehand
 
Sponsored Post
Top
Log in Register