To Sell Kedai CERMIN MATA online mampu milik. Serendah RM58 sepasang siap pos

CG Sponsors




Sponsored Post

akmal_tawau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 7, 2009
Messages
20,179
Reaction score
238
Points
123
ada tak cermin mata yang clip on (sunglas) . pasal kalau pakai lens transition tu dia punya gelap tu tak ketara sangat. masih nampak biji mata. lagi pun kalau kena pancaran lampu pun dia jadi gelap.
clipon ade.
transition ade jenis transition extra, lebih gelap.
blh wsp sy untuk instant reply
0122353560
 

akmal_tawau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 7, 2009
Messages
20,179
Reaction score
238
Points
123
Salamm TT nk bertanya sikit ... saya nk buat kanta sahaja, frame saya dah ada .. saya cuma nk buat kanta utk sunglass je nk pakai time driving siang hari dan nk pakai time ride motor .. kanta sunglass jenis apa ada ye.. kalau kanta polarized mahal tak TT.. antara kanta kaca dan material plastik mana bagus ye .. mohon pencerahan tt .. t.kasih tt
1. nak tukar lens sahaja boleh.
2. tn nak lens sunglasses yg ade power ke?
3. kanta jenis polarized kalu x da power murah skit banding yg ade power.
4. kaca/plastic masing2 ade kelbihan. cuma mostly mmg pakai plastic.
untuk instant reply tn/ wsp sy, 0122353560
 

steelheart

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2012
Messages
799
Reaction score
78
Points
30
1. nak tukar lens sahaja boleh.
2. tn nak lens sunglasses yg ade power ke?
3. kanta jenis polarized kalu x da power murah skit banding yg ade power.
4. kaca/plastic masing2 ade kelbihan. cuma mostly mmg pakai plastic.
untuk instant reply tn/ wsp sy, 0122353560
2. Saya xnk yg ada power sebab saya still belum rabun lg
3. T.q info
4. Oic baru tau t.q tt

Ok insyallah nanti kalau saya nk buat saya rojer tt.. t.kasih tt
 

akmal_tawau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 7, 2009
Messages
20,179
Reaction score
238
Points
123
2. Saya xnk yg ada power sebab saya still belum rabun lg
3. T.q info
4. Oic baru tau t.q tt

Ok insyallah nanti kalau saya nk buat saya rojer tt.. t.kasih tt
bereh boh...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register