To Sell Kedai coklat langkawi - SIAP DI POS ESOK

Recommended Brokers


mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,231
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum,

Ada sepa2 nak join poslaju coklat dari Langkawi dak? Ni, kami dok pulun packing ni, untuk nak antaq esok. Jadi sepa2 nak coklat2 sedap mai dari Langkawi, roger2 lah kami

Adengan menjamu mata :D







Terima kasih daun keladi, esok2 mai beli lagi :)cgrock





AVAILABLE FOR COD/ POSTAGE/ DELIVERY (CHARGES MAY APPLY)

WHITTAKERS (45G x 3)

1 PACK RM14
3 PACK RM40




HERSHEY'S KISSES ALMOND (205G) 1 PACK RM14


SET COMBO - RM50
3 PACKS WHITTAKERS ALMOND GOLD + 1 PACK HERSHEY'S KISSES



POSLAJU DIRECT FROM LANGKAWI


DAIM (280G)
1 PACK - RM21 (POSLAJU RM8)
2 PACKS - RM40 (POSLAJU RM8)
3 PACKS - RM59 (POSLAJU RM11)
4 PACKS - RM79 (POSLAJU RM11)


- POSTAGE EVERY SUNDAY
- PAYMENTS MUST MADE BEFORE 10AM SATURDAY.


LIMITED STOCK

MILO CUBES (50PCS) - RM21 (POSLAJU RM8)




PRE-ORDER


NUTELLA 750G - RM36
AVAILABLE FOR COD OR DELIVERY (GOMBAK/WANGSA MAJU); DELIVER CHARGES MAY APPLY.


SYARAT NAK PRE ORDER: NO BACK OUT BUYERS! PLEASE..........

Contact method: WHATSAPP/SMS 011-2320-1746





Coklat merupakan salah satu candy yang tertua di dunia dan pada asalnya ditemukan lebih 2000 tahun yang lalu. Menurut sebuah artikel yang ditulis oleh People Entertainment, telegraph.co.uk dan mirror.co.uk "The world is running out of chocolate. Is it time to panic?" :eek:~X(


Ohhhh, tidak. Katakan tidak....sila bawa bertenang kepada sahabat2 pencinta coklat (chocolate lover / chocoholic). Tak perlu risau nangis sendu dibucu katil sebabnya saya ada menjual coklat2 enak, lazat nyum..nyum...nyum..."CHOCOLATE MURAH LANGKAWI" di datangkan bersama2 dengan kasih sayang :">



Tempahlah hari ini, aneka coklat dari Langkawi dengan harga murah, kualiti terjamin dan keenakkannya menjilat jari:D
Jangan risau, agent kami sangat menjaga kualiti coklat hingga sampai ke tangan anda.



Contact method/details: PM OR WHATSAPP/SMS: 011-2320-1746
 
Last edited:
Sponsored Post

Supreme

Super Active Member
Joined
May 26, 2012
Messages
5,636
Reaction score
149
Points
73
Bole dah tu..siap harga upah TT..
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,231
Reaction score
0
Points
20

M&M 250G - RM27
MILKY WAY - RM29
HANUTA MINI 18 PCS - RM30
SWISS 13PCS - RM37



KISSES 72 PCS - RM30


FERRERO COLLECTION - RM49
FERRERO ROUCHER 30 PCS - RM40
CRISPY FEASTA 105G - RM12



CELEBRATION 42PCS - RM30



CHECKERS TIRAMISU 400G - RM22



GEISHA 42 PCS - 42
PASTILLES 100G - RM15
ROCKY CHOCO 55G x 2 PACKS (KOTAK) - RM15
MALTESERS 300G - RM30
CHOCOLAS - RM25
HERSHEY NUGGET 35 PCS - RM30
HERSHEYS COOKIES & CREAM 226G - RM29





BERYL CAMIOR - RM20
BERYLS MIX 4 FLAVOUR - RM25
- BLACK / WHITE
- MINT BITTER
- BLACK BITTER
- STRAWBERRY
BERLYS STRAWBERRY / MATCHA - RM15
BERYLS ANYTIME - RM30
BERYLS ASSORTMENT ( GREEN BOX ) - RM25
BERYLS ORANG HUTAN - RM25
BERYLS BEAUTIFUL MALAYSIA - RM25
FRUIT FIESTA PISANG / NANGKA 50G - RM12

Beli banyak, harga boleh runding lagi....
Kalau sahabat ada coklat yang diinginkan tapi tak ada dalam list saya, sila request dulu.:)cgrock
 

niagafx

Permanently Banned - Hatred Contents / Troll
Joined
Nov 30, 2016
Messages
676
Reaction score
63
Points
20
--- market close.....----
 
Last edited:

tokmudin

Legendary Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
11,745
Reaction score
367
Points
131
cit..kecur air liur tgk gmbar

harga siap post ke ?
 

mocca_83

Active Member
Joined
Jan 11, 2013
Messages
1,231
Reaction score
0
Points
20
cit..kecur air liur tgk gmbar

harga siap post ke ?

:))memang pun saja nak bagi tuan kecuq ayaq liuq.

harga pos lain tuan.

1pack - rm8 sm/rm12 ss
2-5pack - rm10 sm/rm15 ss

tapi untuk daim,

1beg hanya - rm7 sm
2-5 beg - rm10 sm

pepero 1kotak - rm10 sm

kalau tuan nak, mai habaq mai. Nanti boleh kita kira post lagu mana. beli banyak untung tuan...:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register