Investor Chat Kadar simpanan pada umur 30+

Recommended Brokers


Simpanan tunai pada umur 30-35


  • Total voters
    0
Sponsored Post

gmxemail

Fun Poster
Joined
May 29, 2018
Messages
474
Reaction score
30
Points
20
simpanan cash mungkin tak ada.. tapi ada aset lain kot mcm komitmen rumah dan kereta
Ok ni betul. Time dia bujang dulu, dia ada beli kereta yang agak mahal, apa tah brand, tapi dia kata kalau jual balik tak la rugi sangat.
Kereta dalam RM70-80K. Time ni gaji dia dah 5k. Tapi zaman2 ni pun dia kata tak ada simpanan.

Baru2 ni dia dah kahwin (alhamdullilah), dan beli rumah. Memang keadaan lagi mencabar la (apa yang saya faham dari dia)
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,213
Reaction score
8,756
Points
2,226
 

imrantech

Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
1,845
Reaction score
106
Points
33
ramai bukan tak reti menyimpan. simpan tu ada pastu tak berapa lama terpaksa guna
 
Sponsored Post
Top
Log in Register