Journal trading powerbiz

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17333
USD / JPY
106.206
GBP / USD
1.30627
USD / CHF
0.91505
USD / CAD
1.33424
EUR / JPY
124.615
AUD / USD
0.71629

CG Sponsors




powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
Saje jer nak tgk sejauh mana dgn modal USD ni boleh pergi...
Journal ni menggunakan account demo sahaja....nak trade REAL, tunggu la dulu...hehehe

Nak tengok sempat cecah USD5000 tak untuk tahun ni ataupun jumpa awek Mariane Clarissa dulu.

Mgkn akan update daily atau pun selang 2-3 hari, tp paling koman pun aku akan update setiap minggu...tu pun kalau tak jumpa awek tu lg la....jom terjahhhhhh

Start: 13/7/2011
Modal:USD500

trade 13/4/2011 result:


Uploaded with ImageShack.us

trade 14/7/2011 result:



Uploaded with ImageShack.us

performance result till 20/7/2011:



Uploaded with ImageShack.us
 
Last edited:
Sponsored Post

powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
-reserve utk update journal-

Sehingga 25/07/2011



Uploaded with ImageShack.us
 
Last edited:

doul

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2009
Messages
733
Reaction score
13
Points
15
Gud Luck Bro...all the best
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
gud luck...semoga popit sokmo....
 

powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
terima kasih semua sahabat2 perjuangan....ada modal nanti, nak trade real acc pulak.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register