Journal trading Cava

Recommended Brokers


Forex Chart

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
GU semalam naik dan cecah 1.32170.

apakah sasaran utk hari nie?
 
Sponsored Post

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
saya dah withdraw USD 160 untuk semalam.

apakah rezeki untuk hari nie? EU dah menjunam semalam. So nak fokus pair apa pulak hari nie?

any idea?
 

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
saya still target EU hari ni.

gambar dah attached.

Reason: daily masih downtrend. Momentum kuat.

Range Resistance : 1.1678
Support 1: 1.1600

Meu.JPG

sekian...T.A.Y.O.R
 

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
update bulan lepas,

untung mengatasi rugi. syukur.

bulan ni start baru. teknik masih x konsisten lagi. perasaan tamak masih tebal disanubari.

hari ni reload 50usd. dan dah withdraw 50usd gak. syukur.

Screenshot_2018-10-08-22-08-33.jpg
 

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
Salam,

Sedikit update untuk jurnal, maaf sebab lama x update.

Ada hari tu MC, pastu offline jap nak cari semangat.

So, semalam ada jumpe indicator baru didalam CG gak, dan saya dah forward test indicator tersebut digabungkan dengan teknik saya.

Syukur, sbb ianya membuahkan hasil. Modal hari ni USD 30, profit USD 63

24.jpg
 

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
Saya menghadapi satu masalah dimana, selepas withdraw modal dari forex, saya mesti MC terus. Maybe terlebih yakin atau tamak.

Penggunaan indicator yang baru didownload dalam CG membantu saya membuat keputusan yg lebih sesuai dalam forex.

sekian.
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,677
Reaction score
438
Points
81
Salam,

Sedikit update untuk jurnal, maaf sebab lama x update.

Ada hari tu MC, pastu offline jap nak cari semangat.

So, semalam ada jumpe indicator baru didalam CG gak, dan saya dah forward test indicator tersebut digabungkan dengan teknik saya.

Syukur, sbb ianya membuahkan hasil. Modal hari ni USD 30, profit USD 63

View attachment 199880
tt..sharekan indi tu bleh tak. nak jugak merasa wd ni...:D
 

cavalier

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2012
Messages
570
Reaction score
12
Points
15
golden triangle.....ada dlm forex nie.

Tapi digabung dengan teknik saya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register