BTC USD 63,149.7 Gold USD 1,807.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

> job vacancy <

zam126

Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,399
Reaction score
23
Points
25
Salam Warga CG Sekalian,

Thread ini khas di buka untuk rakan2 yang ingin mencari pekerjaan.

Saya cuma tolong member je, dia bekerja di sebuah agency pekerjaan (dirahsiakn), dia bagitau banyak Syarikat2 (dirahsiakn) mencari pekerja, maksudnya banyak jawatan kosong yang di tawarkan.

Jawatan2 Tersebut Banyak di Area KL, (banyak jawatan admin & finance), lain2 jawatan yg dipohon sila nyatakan dlm email.


Cara Memohon :

1) Resume

2)Jawatan yang di pohon / bidang perkerjaan (admin, finance & lain2 )

3)Sertakan maklumat diri yang lengkap, fon number & email


Send semua details tersebut ke : [email protected]


Saya akan forward email tuan2/puan2 kepada agent tersebut.

Anda hanya tunggu pangilan temuduga dari agency tersebut.

Tq. :)cgrock:)cgrock:)cgrock

* Kebanyakan Syarikat Besar2 akan hired Third Party (Agensi Pekerjaan) untuk mencari pekerja, biasanya anda akan di interview oleh agency tersebut dulu, kalau anda mencukupi semua requirment baru anda akan di interview directly dengan Syarikat tersebut pulak.Tujuan dya untuk filter calon yg betul2 layak le, Syarikat tersebut tidak pening2 kepala nak buat kerja mencari3 calon.

*Cas perkhidmatan, sepanjang pengalaman saya, agency selalunya akan cas kepada company. Gaji anda dapat adalah bersih dan tidak perlu menangung apa2 cas perkhidmatan, kecuali potongan EPF/KWSP sebab wajib. Kalau saudara dan saudari masih ragu2, adalah baiknya terus tanya directly dengan agency tersebut nanti kalau anda berjaya di interview dan dapat kerja.
 
Last edited:
Sponsored Post

marineblue

Permanently Banned - , Spamming in Private Message
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,180
Reaction score
3
Points
25
kerja yang berkaitan civil engineering ada dak
 

zam126

Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,399
Reaction score
23
Points
25
kerja yang berkaitan civil engineering ada dak

hantar dulu resume, kalau ada compny yg nak guna org,dya akn pangil la intrview...mcm syrikat aku kja skrg ni pn,dya akn suruh agncy jugk cari pekerja..
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,214
Reaction score
239
Points
73
area kajang / bangi / putrajaya ada x tt?
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,790
Reaction score
2,418
Points
201
Boleh start keje dalam minggu depan?

Data entry pun takpe.

> RM1,500.

KL dan Lembah Klang jer kan?



Elok mereka yang email CV/resume RAHSIAKAN siapa nickname anda dalam CG ni.
Ye lah...kan banyak maklumat peribadi dalam CV/resume tu.
 
Last edited:

zam126

Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,399
Reaction score
23
Points
25
Boleh start keje dalam minggu depan?

Data entry pun takpe.

> RM1,500.

KL dan Lembah Klang jer kan?



Elok mereka yang email CV/resume RAHSIAKAN siapa nickname anda dalam CG ni.
Ye lah...kan banyak maklumat
peribadi dalam CV/resume tu.

yup smua maklumat dirahsiakn..just tgu feedback dr agncy tu je..tq
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register