Internet ok tapi takleh surf.

Recommended Brokers


Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,843
Reaction score
1,946
Points
176
boss...dekat router pun nak kene ubah ke?
kalau aku xde aksess ke router mcm mane??
ke bleh je ubah 8888 & 8844 tu je??
bolehje, tapi kalau tukar kat router device2 lain yang bersambung dengan internet dapat faedah Google DNS, bagi saya kedua2 pc dan router saya ubah .. kebanyakkan pelanggan tiada akses kepada router sbb technician TM x berikan password tersebut (jika mereka tukar) .. router tu hak kita dan harus tau login :)
 
Sponsored Post

mublised77

Freshie
Joined
Jul 16, 2013
Messages
23
Reaction score
1
Points
8
kat rumah sendiri boleh lah nak ubah... tapi kat rumah parents macam complicated sikit sebab nanti susah nak maintain.. and video 31.5 ni apa ppulak??
 

zentuah

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
kat rumah sendiri boleh lah nak ubah... tapi kat rumah parents macam complicated sikit sebab nanti susah nak maintain.. and video 31.5 ni apa ppulak??
entah la... tapi biasa nya kalau video raya saya tengok petronas punya je....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register