Nak tanya kengkawan kat sini kalo sesape yg ada paperwork ketutu terutama guna kolam fiber/poli. Member saya ada nak pam modal utk projek ni tp dia nak tgk kertas kerja dulu. Plan nak buat dlm lot kedai.
ikan apa ni..wah ramai orang tak tahu apa dia ikan ketububu ni..so apa kate wat promosi sikit dekat internet ini..cerita la sikit tentang perniagaan ini..baru orang luar semuanya tahu..sekarang kalau nak leh tengok kat blog saya..pastu hanatr email k..nanati saya publshkan..
aduh wak dalam sungai malaysia ni macam macam ada bankai manusia pun ada. ini sebab pengalaman saya semasa pi sabah dengan tauke udang galah(cinala) di beli ikan ni nak bawa balik dalam 1 kg rm 7.00 je ...lepas malam 2 kita masak dan makan kawan sabahnya ajak pi tepi sungai tengok pakai lampu picit je berkilo-kilo ikan 2 kalau rajin tankap sendiri pun boleh.
KALAU ADA YANG NAK BELI SAYA NAK BAWA MASUK DARI SABAH KE SINI HARGA MESTI KENA BAIK PUNYA
Kalu benar bagai dikata, anda bole bawa ikan ketutu dari Sabah dengan harga RM7/kg, saya sanggup beli pada kadar 2 tan sebulan COD. Setiap ikan mesti berat dalam 700 ~ 800 gm