BTC USD 50,023.6 Gold USD 1,777.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

hutang credit kad- balance tranfer atau personal loan

owen

Active Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
1,496
Reaction score
22
Points
35
tu islamik pnya ke?

apa beza insuran loan ngan takaful kasih tu lak?

mana2 bank pon mmg takkan dpt loan bersih eh? contoh biaya 20k, mmg takkan dpt 20k gak ke?

ya islamik. ntah la xtau apa beza..faham xkan dapat 100% tp plg kurang pun dpat 95- 98% pun dah ok.ni 90% ja hahahah
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,777
Reaction score
618
Points
126
ya islamik. ntah la xtau apa beza..faham xkan dapat 100% tp plg kurang pun dpat 95- 98% pun dah ok.ni 90% ja hahahah

den baru je bbrp hari lepas tnya kat cimb, dia kata akan dpt 100% .. tu yg tnya tu.. mmg semua bank sama ke takkan dpt 100% ..

asal google pembiyaan je mesti kuar pinjaman... tak tau mana nak cari info huhuu
 

ohsem

Active Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
1,869
Reaction score
57
Points
40
Oo baru tau tuan boleh request utk convert ke PL.
Kalau CC MBB balance transfer dari bank lain boleh ke amount tu convert pulak ke PL?
Ambe ada buat Balance Transfer dari CIMB ke MBB seblum ni.

convert ke PL ni atas permohonan je.. dan sekiranya boss bernasib baik dapat offer tu. tp nak dapat offer tu kene bincang elok2 lah.. cumanya bank jarang offer sbb kalau boleh bank mmg nak kita stick pada product dia cc ni..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register